14 ноября 2022

22:15
З 14 листопада вперше за час війни пішли пасажирські потяги до Миколаєва.
18:19
Після успіху недавнього туристичного ретро-туру з паровозом на Гайворонській вузькоколійці Одеської залізниці вже 26 листопада відбудеться наступний аналогічний тур.
18:45
Агентство Associated Press. сообщило о срочной Лаврова По данным агентства, он был доставлен в больницу сразу после прибытия на саммит G20 на Бали. По данным двух источников агентства в правительстве Индонезии, у Лаврова предположительно возникли проблемы с сердцем.
16:03
Станом на листопад 2022 року росіяни вже не мають можливостей обстрілювати Одесу та Одеську область ракетами - ані з повітря, ані з моря, ані з території окупованого Криму. Це результат якісної роботи ППО, дефіциту ракет у російських агресорів та стратегічної поразки чорноморського флоту.
15:43
У Європейському парламенті розглянуть резолюцію однієї з представлених у ньому політичних сил про визнання росії терористичною державою.
13:17
Керівник "Укрзалізниці" Олександр Камишін у своєму телеграм-каналі продемонстрував фото і відео зі станції Херсон після звільнення міста українською армією. Фото зроблені у суботу, 12 листопада.
13:13
(анонс главных новостей на сегодня)
11:13
В нашому короткому огляді ми спробуємо не лише проаналізувати наявну оперативну ситуацію в Одесі і на фронті, а й трохи спрогнозувати - що буде далі після звільнення Херсону. Спочатку ми дізнаємося, чому росіяни не можуть обстрілювати Одесу, як російський флот опинився у жалюгідному становищі, подумаємо, як буде розвиватися ситуація на фронтах та як опустили росію на саміті "Великої Двадцятки". Вже 264 дні йде Велика Вітчизняна війна українського народу проти російських загарбників.
13:11
Вдень 14 листопада в деяких місцях Одеси немає води.
10:55
Прочитал любопытнейшую статью в The Wall Street Journal о том, какие страсти кипят среди американских политиков и военных по поводу Украины. Нужно ли Киеву вступать в переговоры с Кремлем и должен ли президент Зеленский что либо уступать резиденту путину?
10:46
Напередодні старту саміту G20 новий прем'єр Великобританії Ріші Сунак підготував план дій з досягнення миру - 5 пунктів, які передбачають підтримку України та інших держав, на яких вплинула розпочата росією війна.
10:11
Це робиться як символічний жест віри у майбутню перемогу та швидке відновлення пасажирського залізничного сполучення з деокупованими українськими містами.
09:06
В Киево-Печерской лавре прихожане молятся за... Россию. Об этом 12 ноября в Facebook сообщил священнослужитель, преподаватель Киевской православной богословской академии Михаил Омельян.
08:54
Загалом за період дії "зернового коридору" з морських портів Одеської області вивезли на експорт більш як 10,5 мільйонів тон вантажів - української аграрної продукції.
08:45
Повідомляємо про головні події на фронті по офіційній інформації Генштабу ЗСУ станом на ранок 14 листопада.