Одеська залізниця запрошує гостей на ретро-тур з паровозом (ВІДЕО)

Понедельник , 14 ноября 2022, 17:37
Після успіху недавнього туристичного ретро-туру з паровозом на Гайворонській вузькоколійці Одеської залізниці вже 26 листопада відбудеться наступний аналогічний тур.
Одеська залізниця запрошує гостей на ретро-тур з паровозом (ВІДЕО)

5 листопада ми проїхалися "Гайворонським експресом" під справжнім старим паровозом по Гайворонській вузькоколійці Одеської залізниці за маршрутом Гайворон - Бершадь - Гайворон. Це був перший такий ретро-тур, який організовувала безпосередньо "Укрзалізниця".

Як він відбувався - дивіться у нашому відео. А вже на 26 листопада запланований наступний такий тур. Для бажаючих також запланований спецпотяг з Києва до Гайворона через Вінницю, а також культурна програма та обід на свіжому повітрі.

Туристів, які зібралися з усіх куточків України, в тому числі з Одеси, Ужгорода, Рівного, Києва та навіть з Польщі, чекав старий паровоз Гр-280, випущений у 1950 році та 4 вагончики Pafawag - теж раритетні, виготовлені у Польщі наприкінці 1950-х. Хоча саме у цих вагонах і перевозять пасажирів регулярні приміські рейси Гайворонської вузькоколійки. Також можна побачити та проїхатися на унікальній залізничній автодрезині на базі радянського лімузина ЗІМ.

comments powered by HyperComments