9 ноября 2022

22:43
Начну со старого одесского анекдота.
20:51
Головна подія сьогоднішнього дня 9 листопада - це відступ росіян з Херсону. Також слід відзначити чергову спробу росіян випустити ракети по Одеській області, відступ у бази чорноморського флоту росії, а також фактичну підготовку росії до безумовної капітуляції. Так завершується 259-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
17:02
Херсонский коллаборант, так называемый "замглавы" оккупационной "администрации" Херсонской области Кирилл Стремоусов погиб в ДТП.
15:42
Дуже коротко поговоримо про дуже оперативне визволення Херсону дуже скоро.
14:06
Керівник залізниці Молдови Олег Тофілат заявив, що лише початок війни не дав можливості запуску міжнародного пасажирського потяга між Одесою та Яссами через Кишинів. А після війни цей напрямок обов'язково запустять.
14:30
Станом на 9 листопада у Чорному морі вже більше доби немає жодного ракетного корабля російського флоту, який становив би загрозу для Одеси.
14:30
Станом на 9 листопада у Чорному морі вже більше доби немає жодного ракетного корабля російського флоту, який становив би загрозу для Одеси.
13:46
На другу половину дня 9 листопада в Одеській області знову запроваджують графіки стабілізаційних відключень електроенергії.
13:05
З 9 листопада почалися тестові рейси українського потяга відновленою залізницею, яка поєднує дві частини Закарпаття через територію Румунії.
12:23
За офіційною інформацією Міноборони США, росія під час своєї агресії втратила в Україні до половини всіх своїх танків та задіяла понад 80% своїх сухопутних військ.
10:28
Планується скоротити до 14 кількість міністерств в уряді України.
09:41
А за підсумками 10 місяців 2022 року, з січня по жовтень - перевезено залізничним транспортом майже 130 мільйонів тон вантажів. Значна їх кількість спрямована на експорт до морських та річкових портів Одеської області.
09:28
8 листопада під час однієї з повітряних тривог росіяни атакували Одеську область однією ракетою.
08:59
Які зміни чекають на роботу "зернового коридору" з морських портів Одеської області? Вже наступного тижня слід чекати наступного рішення на рівні ООН і Туреччини як гарантів безпеки судноплавства.
08:45
Інформуємо про основні події на фронтах станом на ранок 9 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.