15 ноября 2022

22:33
В оперативному командуванні "Південь" розповіли, як 15 листопада знищували російські ракети та безпілотники над Одеською та Миколаївською областями.
22:23
Полдня без света и, естественно, Интернета. Как только появилось электричество сразу бросился на новостные каналы.
21:16
15 листопада одна чи дві російські ракети влучили по території Польщі, де загинуло двоє людей.
20:07
Увечері 15 листопада ряд пасажирських потягів затримується через спричинені російськими ракетними ударами руйнування інфраструктури та знеструмлення контактної мережі.
19:48
Більшу частину випущених сьогодні по Україні російських ракет збили - три чверті або навіть більше від загальної кількості випущених ракет. Одеська область не постраждала.
18:05
15 листопада через масований російський ракетний удар майже всі міста України стикнулися з аварійними відключеннями електроенергії - Одеса в тому числі. Та у всьому іншому все погано саме у росіян скрізь. Таким є 265-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. ї
17:48
Завдані росіянами масовані ракетні удари протягом дня 15 листопада призвели до масштабних відключень електроенергії по всій Україні.
19:30
Популярность интернет кредитования в Украине увеличивается, к предложениям такого рода организаций обращаются, когда средства требуются срочно. Обращение в МФО – наиболее простой способ решить свои денежные трудности. В таких компаниях вы можете взять займ за пять минут без поручителей и каких-либо вопросов.
15:13
122-га бригада територіальної оборони, сформована в Одеській області, за результатом громадського обговорення, отримає назву на честь Всеволода Змієнка.
12:02
Посадовці Держпродспоживслужби в Одеській області вимагали хабарі від експортерів української аграрної продукції, яка відправлялася на експорт "зерновим коридором".
13:34
Майже весь день частина Малиновського раойну Одеси проведуть без електрики.
12:22
США протягом наступних двох тижнів планують оголосити ще один пакет військової допомоги для України, приблизно таких же розмірів, як останні виділені - тобто, приблизно на 400 мільйонів доларів.
11:53
Міністр інфраструктури обіцяє повернути пасажирське залізничне сполучення до Херсону протягом 10 днів - тобто, приблизно 24-25 листопада.
12:38
Размещение на кухне нескольких приборов не всегда является целесообразным решением. Иногда выгодно купить одно устройство, чтобы оно заменило нескольких технических решений. Таким устройством станет кухонный блендер, ведь с его помощь упрощается готовка и подготовка большого количества ингредиентов для приготовления блюд.
11:10
Прикордонники України та Молдови відновили перерване через війну спільне патрулювання кордону двох держав.
10:35
Визволення Херсону ставить перед ЗСУ нові цілі та нові виклики. Що буде відбуватися на фронті - куди спрямує черговий наступ армія України? Аналіз в студії одеського телеканалу "Перший міський".
11:03
З моменту ухвалення закону про легалізацію ринку азартних ігор пройшло вже більш ніж 2 роки. За цей час багато що змінилося, але тіньовий бізнес все одно частково продовжує функціонувати. На ринку працюють нелегальні оператори, які порушують закон та права своїх клієнтів. Як підпільний ігровий бізнес шкодить державі та що з цим робити? Розбираємось далі.
10:10
Генеральная ассамблея ООН 14 ноября большинством голосов приняла проект резолюции по созданию международного механизма, который обеспечит возмещение Украине ущерба, нанесенного агрессией со стороны России.
10:19
Через ремонтні роботи частина центру Одеси 15 листопада залишається без газу.
09:44
Повідомляємо про головні події на фронті на ранок 15 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.