ПІВДЕНЬ

15:51
Для роботи на гідротехнічних спорудах Дунаю та придунайських озер на півдні Одеської області з Японії отримано сучасну універсальну спецтехніку.
16:30
Енергетична компанія ДТЕК планую відновити більшість зруйнованих росіянами теплових електростанцій.
13:10
Держава зобов'язала мобільних операторів поступово збільшити час роботи мереж мобільного зв'язку з 4 до 10 годин
18:03
Очільник Одеської ОВА розповів про ситуацію з постачанням електроенергії у Одеській області. Її не вистачає, однак наш регіон приблизно на 20% заживлений від альтернативних джерел - сонячних та вітрових електростанцій.
12:37
Одеська ОВА розповіла про офіційне відкриття декількох пляжів в Одесі та ще одного у селищі Приморське біля гирла Дунаю.
14:05
Лише у 2024 році були знищені ядохімікати, які зберігалися аж з 1972 року у Одеській області після морської катастрофи - загибелі суховантажа "Моздок", який після зіткнення затонув з вантажем ядохімікатів біля Одеси.
14:46
У деяких областях України навчальний рік розпочнеться не 1 вересня, а дещо раніше. Та у Одеській області все буде традиційно - у перший день осені.
11:30
За даними Міжнародного Валютного фонду, Україна втратила більшу частину електрогенерації тепловими електростанціями та значну частину гідроенергетики.
09:20
Задля будівництва у найближчий час декількох газових електростанцій сумарною потужністю до 250 мегават у складі "Укрзалізниці" створено окрему дочірню компанію.
16:03
У південній частині Одеської області планують збудувати кілька вітрових електростанцій загальною потужністю до 300 мегават.
16:06
Під час саміту миру США через віце-президентку Камалу Гарріс оголосили про надання 1,5 мільярда доларів допомоги, що спрямована на гуманітарні та енергетичні потреби.
07:40
З понеділка 17 червня тимчасове покращення у енергетиці закінчується. Виводяться на ремонт інші енергоблоки атомних електростанцій, через що збільшуються обсяги стабілізаційних відключень.
14:40
6 июня 2024 года, когда "зрадофилы" и "всепропалисты" смаковали "утечку" из Швейцарии о якобы согласованном решении еще не прошедшего "Саммита мира", в котором ущемляются интересы Украины, я написал:
13:54
В Одеській ОВА розповіли про плани встановлення газопоршневих станцій для заживлення електроенергією об'єктів критичної інфраструктури.
16:01
Новий індустріальний парк може бути створений на базі території суднобудівного заводу у Кілії.
15:59
Вкотре з початку війни розглядаються можливості розміщення в портах Одеської області турецьких суден - плавучих електростанцій. Чи залишиться це в черговий раз на словах - покаже час та можливості України гарантувати безпеку таких суден.
14:04
Мова йде про створення "Укрзалізницею" мережі невеликих газових теплових електростанцій загальною потужністю до 250 мегаватт - це приблизно чверть потужності одного типового ядерного енергоблоку.
15:35
На початку червня 2024 р. ситуація в українській енергосистемі погіршується.
10:26
На 2 червня по всій Україні запроваджені екстрені відключення електроенергії.
14:53
В школах Одеси і області завершився навчальний рік. Школу закінчили майже 18 тисяч 11-класників.
08:17
Сьогодні стабілізаційні відключення електроенергії будуть за графіками протягом всієї доби.
10:20
Сьогодні планові відключення електроенергії в Одеській області та по всій Україні будуть лише у вечірній час.
08:15
Сьогодні стабілізаційні відключення електроенергії будуть за графіками протягом всієї доби.
08:12
Сьогодні стабілізаційні відключення електроенергії будуть за графіками протягом всієї доби.
07:56
22 травня будуть відключення електроенергії по всій Україні вранці та увечері.