11 ноября 2022

21:44
Під час свого відступу з правого берега Дніпра російські окупанти знищили залізничні переправи у нижній течії Дніпра у Херсонській областіі.
21:35
Чи не вперше за історію судноплавства Сулінським гирлом Дунаю судноплавтво там буде здійснюватися цілодобово.
16:56
Вдень 11 листопада українські військові частини взяли під контроль місто Херсон. Про це також заявили Президент та Міністерство оборони України.
15:59
11 листопада Одесі та іншим містам України можуть загрожувати обстрілами два російські ракетні кораблі.
15:59
11 листопада Одесі та іншим містам України можуть загрожувати обстрілами два російські ракетні кораблі.
16:40
Путин не намерен принимать участия в саммите G20 лично, заявил его пресс-секретарь.
12:50
Головні події 11 листопада - це остаточний крах всіх російських планів наступу на Одесу, повний відступ російських окупантів з Херсону, поразка флоту росії у Чорному морі та новий пакет військової допомоги Україні від США та Іспанії. Таким є 11.11., 261-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
16:52
Повномасштабна війна Росії проти України не закінчиться, доки кремлівський диктатор Володимир Путін не виведе свої війська з усіх українських територій. Це головна умова для вирішення воєнного конфлікту.
12:42
Министерство торговли США по итогам проведенного расследования приняло решение, согласно которому россия больше не может считаться страной с рыночной экономикой и статус экономики рф будет переквалифицирован в нерыночный.
12:12
Три порти на Дунаї в південній частині Одеської області перевалили понад 11 млн. тон вантажів, збільшивши вантажообіг у 3,5 рази.
12:33
Пентагон анонсував сьомий "Рамштайн" для підтримки України, а в Білому домі оголосили нових пакет військової допомоги Києву.
10:40
Корвет "Гетьман Іван Мазепа", що зараз будують в Туреччині для флоту України, виготовляють зі сталі вже легендарного заводу "Азовсталь".
10:14
«Перед нами тяжелое время, следующая зима будет еще труднее, чем эта, потому что нам предстоит Сталинградская битва, решающая битва в войне на Украине, битва за Херсон, в которой и одна, и другая стороны используют тысячи танков, летательных аппаратов, артиллерии. Запад думает, что таким образом сможет разрушить Россию, Россия считает, что так сможет защитить то, что взяла в начале войны, и привести войну к концу. Это создаст дополнительные проблемы повсюду», — заявил 6 октября президент Сербии Вучич.
09:55
Майже весь день частина Київського та Малиновського раойнів Одеси проведуть без електрики.
09:48
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 11 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.