Происшествия

10:20
СБУ повідомила про заочну підозру в пособництві державі-агресору одеському бізнесмену.
13:03
СБУ затримала в Одесі рецидивіста, який наводив ракети рф на будівлі Служби безпеки та прокуратури, щоб помститися за судимість.
14:51
В Одесі накрили колл-центр, який вчинив грабіж громадян Чехії на суму 5,5 мільйонів гривень.
10:51
Мер міста Рені на півдні Одеської області та депутат ренійської міської ради визнані винними у хабарництві та отримали судові вироки у 9 та 10 років позбавлення волі.
14:09
Очільника одного з митних постів в Одеській області затримали на хабарі.
15:33
Скандально відомий своїм елітним автопарком та нерухомістю в Іспанії колишній одеський обласний воєнком Євген Борисов відправляється під суд - за формулюванням "незаконне збагачення".
11:01
СБУ затримала інформатора, який хотів «засвітити» українську ППО під Одесою та Черкасами.
11:45
СБУ затримала при спробі перетину кордону зрадника та російського колаборанта - чинного депутата Бахмутської міськради від забороненої "опзж", який раніше тричі був народним депутатом від "регіоналів" Владислава Лук'янова.
14:10
Під Одесою СБУ затримала учасницю забороненої «партії Шарія», яка вихваляла путіна. Жінка адмініструвала Телеграм-канал, дискредитуючи в ньому службу у ЗСУ. Фігурантка закликала підписників ухилятися від мобілізації. За даними СБУ, жінка співпрацювала зі спецслужбами рф.
15:29
СБУ викрила нові «схеми для ухилянтів»: серед фігурантів – очільник ВЛК та мобілізований депутат. Одна з цих схем реалізовувалася у Одеській області.
11:40
СБУ затримала двох іноземців-агентів фсб, які готували ракетний удар по штабу Сил оборони на Одеській області.
14:44
Громадянин Молдови, який є фанатом російської пропаганди, намагався заїхати у Одеську область - але прикордонники заборонили в'їзд.
14:53
ДБР викрила організовану злочинну групу посадовців, які організували схему взяття хабарів з експортерів зерна у портах Одеської області.
15:51
В Одеській області завершено розслідування щодо працівника Роздільнянського районного ТЦК та правоохоронця, які займалися продажем "білих квитків" серед військовозобов'язаних. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.
10:15
СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала ракетні удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ, позиціях українських військових в Одесі і на Полтавщині.
13:28
СБУ затримала інформатора російської розвідки, який шпигував за ЗСУ на Миколаївщині із допомогою дронів
11:53
СБУ затримала в Одесі біля порту водія-далекобійника, який шпигував біля порту.
13:39
Мешканка Одеси коригувала російські удари дронами-камікадзе по місту та вивідувала позиції Сил оборони. Її відправили під суд
11:04
В Одесі затримали зрадницю, яка зливала росіянам інформацію для підготовки їх повітряних ударів по місту.
18:28
Правоохоронець у Одеській області вимагав велику суму грошей за те, щоб не давати хід справі про крадіжку. Його затримали.
12:38
В Одеській області відправлять під суд посадовця Укртрансбезпеки, викритого Державним бюро розслідувань на поборах із зернотрейдерів.
12:32
Злочинець мав зброю, фальшиве посвідчення співробітника СБУ і грабував волонтерів.
12:02
Одним з підозрюваних у справі про незаконну приватизацію одеського аеропорту є колишній мер міста Олексій Костусєв.
10:13
19 лютого в районі селища Гвардійське було підірвано автомобіль родини одеських активістів та волонтерів.
17:47
Голова Одеської районной ради Віталій Барвіненко, який у 2014-2019 рр. був народним депутатом, став підозрюваним у справі про незаконне отримання компенсації за оренду житла у Києві при наявності там власної квартири.