10 ноября 2022

10:08
Инженер ВМС США и его жена приговорены к длительным срокам тюремного заключения за сговор с целью продажи секретной информации о подводных лодках.
15:05
Останніми днями Гайворонська вузькоколійка, що відноситься до регіонального філіалу "Одеська залізниця" "Укрзалізниці" вперше за кілька десятків років отримала поповнення рухомого складу. Це два капітально відремонтовані пасажирські вагони.
17:24
З 8 місяців війни з України вивезли на експорт більше 26 мільйонів тон аграрної продукції, в тому числі 10,1 мільйона тон "зерновим коридором" з морських портів Одеської області.
16:13
В Палату представителей США переизбрали двух не доживших до выборов демократов – Энтони ДеЛуку в штате Пенсильвания и Барбару Купер в Теннесси.
15:41
Задля цього мер Одеси Генадій Труханов здійснив під час війни візит до Італії, скориставшись процедурою виключення з обмежень виїзду чоловіків за кордон.
14:21
За словами заступника міністра оборони України Ганни Маляр, вчорашні заяви російського командування про відступ з Херсону є просто пропагандою та дезинформацією.
13:58
Начну со старого анекдота.
10:52
На сьогодні в Одеській області слід чекати стабілізаційних відключень електроенергії.
10:23
Вночі 10 листопада над морем неподалік від Одеської області збили два російських розвідувальних безпілотника.
09:10
"Украинское контрнаступление на Херсонском направлении с августа - скоординированная кампания по перехвату, направленная на то, чтобы заставить российские войска отступить через Днепр без необходимости крупных наземных наступательных операций со стороны Украины, - вероятно, увенчалась успехом." ...
09:08
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 10 листопада по офіційній інформації Генштабу ЗСУ.