Город

10:16
Для бронхиальной астмы характерно воспаление и сужение дыхательных путей. Она относится к хроническому заболеванию, к которому могут привести различные причины. 
17:54
На 18 квітня у частині центру Одеси заплановано відключення води через ремонтні роботи.
20:43
У більшості районів Одеси на цілу ніч з 15 на 16 квітня відключать воду.
11:01
10 квітня, у день визволення Одеси від німецько-румунської окупації під час Другої світової війни, у місті будуть посилені заходи безпеки - через можливість проросійських провокацій.
11:02
Одеські рятувальники отримали 4 пожежні автоцистерни підвищеної прохідності марки Mercedes від благодійного фонду Говарда Баффета.
09:45
Внаслідок ворожих повітряних ударів та аварій вранці 31 березня в Одесі знову склалася критична ситуація з електропостачанням міста.
15:05
До комунальної власності Одеси передають 21 сховище, які раніше належали різним державним структурам і до цього перебували під фактичною юрисдикцією Фонду держмайна.
11:57
До 7 квітня в Одесі буде працювати система центрального опалення.
09:39
Електромережі в Одесі та Одеському районі ремонтують - і це дає змогу повернутися від екстрених до режиму планових стабілізаційних відключень за графіком.
13:50
Ситуація з електропостачанням, водопостачанням та центральним опаленням в Одесі поступово покращується, але залишається надскладною.
13:25
Дарувати книгу на день народження — звичне явище. Але, щоб підкреслити важливість події та ваше ставлення до людини, варто вибирати серед подарункових видань, цінність яких полягає не лише у змісті, а й у солідному вигляді. До того ж сучасні книги українською в подарунковому оформленні здатні викликати естетичне захоплення навіть у тих, хто не читає щодня.
09:44
Після нічного російського повітряного удару і чергових пошкоджень енергетичних об'єктів в Одесі та Одеському районі запроваджено режим екстрених відключень електроенергії.
13:55
В Одесі після російського повітряного удару склалася критична ситуація у енергосистемі.
08:09
Через аварію на одній з підстанцій, в Одесі немає світла в частині Хаджибейського та Київського районів, також є проблеми з водопостачанням.
10:25
Через постійні повітряні тривоги із загрозою удару балістичними ракетами в Одесі деяку кількість шкіл та дитячих садочків, що не мають власних укриттів, до початку канікул переводять на дистанційне навчання - тобто, до кінця поточного тижня.
18:11
На 20 березня в значній частині Одеси заплановано відключення води через ремонтні роботи.
15:20
Сколько зарабатывают пилоты самой популярной мировой гонки? Конечно, суммы варьируются в зависимости от команды и квалификации драйвера.
13:25
В Одесі скоро вперше за час війни може відбутися футбольний матч, за яким на стадіоні зможуть спостерігати глядачі. Але саме у такому форматі не відбудеться.
15:30
Портал "Євроосвіта" склав рейтинг ефективності вищих навчальних закладів України за критерієм участі та результатів їх наукових проектів.
10:10
Синоптики прогнозують вдень 12 березня сильний вітер в Одесі.
14:29
Ігристі вина завжди асоціюються зі святом, радістю та вишуканістю.
09:18
На 5 лютого в Одесі та Одеській області оголошено штормове попередження через сильний вітер.
10:12
В конкурентной сфере iGaming, где разработчики программного обеспечения сталкиваются с необходимостью непрерывных инноваций для улучшения своих игр, Neko Games выделяется своей дальновидностью и уникальностью.
11:13
Частину наслідків вчорашнього удару дроном-камікадзе у вигляді пошкодження системи центрального опалення в одному з мікрорайонів Одеси, ліквідували.