Город

15:20
Сколько зарабатывают пилоты самой популярной мировой гонки? Конечно, суммы варьируются в зависимости от команды и квалификации драйвера.
13:25
В Одесі скоро вперше за час війни може відбутися футбольний матч, за яким на стадіоні зможуть спостерігати глядачі. Але саме у такому форматі не відбудеться.
15:30
Портал "Євроосвіта" склав рейтинг ефективності вищих навчальних закладів України за критерієм участі та результатів їх наукових проектів.
10:10
Синоптики прогнозують вдень 12 березня сильний вітер в Одесі.
14:29
Ігристі вина завжди асоціюються зі святом, радістю та вишуканістю.
09:18
На 5 лютого в Одесі та Одеській області оголошено штормове попередження через сильний вітер.
10:12
В конкурентной сфере iGaming, где разработчики программного обеспечения сталкиваются с необходимостью непрерывных инноваций для улучшения своих игр, Neko Games выделяется своей дальновидностью и уникальностью.
11:13
Частину наслідків вчорашнього удару дроном-камікадзе у вигляді пошкодження системи центрального опалення в одному з мікрорайонів Одеси, ліквідували.
12:45
Металлочерепица – проверенный годами материал для кровли крыш жилых и нежилых объектов. Этот материал лучше других соединил в себе качество и доступность, в то же время сохраняется и оригинальность декоративных характеристик. Их обновляют, улучшают и всячески работают над тем, чтобы металлочерепица и далее составляла серьезную конкуренцию более новым изделиям для крыш.
12:32
Зниження температури повітря нижче нуля негативно впливає на стан епідермісу. Відбувається втрата вологи, звужуються судини, що призводить до лущення та подразнень. Водночас спостерігається уповільнення продукування колагену в клітинах, у результаті чого шкіра втрачає пружність, візуально починають проявлятися ознаки старіння.
10:57
Одне з останніх рішень уряду стосується реорганізації деяких вищих навчальних закладів.
12:52
Sheridan's — уникальный напиток, состоящий из двух слоев. Одну треть алкоголя составляет ванильно-сливочный ликер. Две трети — кофейный, в основе которого ирландский виски. Бутылка напитка не менее уникальна. Два сосуда разного размера с дозаторами способствуют сохранению правильных пропорций ликера при его разливе.
10:04
Київський район Одеси та деякі інші житлові масиви залишилися без води внаслідок спричиненої комунальниками аварії.
18:53
Проєкт "Донор Одеса" продовжує залучати одеситів до донорства крові. Сьогодні в міському відділенні переливання крові відбулася святкова акція до Різдва Христового - кров здавали волонтери благодійного фонду "Добрий Самарянин", що працює при Одеській народній церкві.
15:57
Вибір шафи у дитячу кімнату - це не лише питання дизайну, відповідності інтер'єру та естетики, а й функціоналу і безпеки.
17:00
14 грудня в Одесі та області очікується штормова погода з сильним вітром.
17:27
Для студентів Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського  в рамках проєкту "Донор Одеса" було проведено зустріч з питань донорства крові. 
13:35
Казино онлайн — це гарна можливість перевірити, чи на вашому боці фортуна. Ви можете відпочити й розслабитись, а якщо фортуна все ж з вами, то й виграти гроші. Але треба правильно вибирати місце для азартних ігор.
10:56
В Одеській мерії - чергове звільнення топ-посадовців. Цього разу кадрові перестановки очікуються у департаменті міського господарства.
16:59
В Одесі через тривалу процедуру проектування по погодження документації не будуть відновлювати зруйновану димову трубу котельної у житловому масиві Котовського.
13:52
Молочниця (кандидоз) – це грибкове захворювання, що найчастіше вражає жінок. Легко впоратися з молочницею допоможе лікарський засіб Фуцис
10:20
Котельню, в якій завалився димоходу під час урагану, змогли запустити у тестовому режимі
12:12
Пізно увечері 26 листопада в Одесі обвалилася більша частина димової труби великої котельної у житловому масиві Котовського.
17:33
До Міжнародного дня студента в вищих навчальних закладах Одеси провели лекції та бесіди з популяризації донорства крові та здорового способу життя в цілому.