23 ноября 2022

21:55
Вдень 23 листопада росіяни завдали масованого удару по українській енергетичній інфраструктурі. Дуже багато регіонів, в тому числі Одеса, опинилися в стані повного блекауту. Однак, наслідки вже потроху ліквідують - і ми знову з вами.
20:53
Росіяни вдень 23 листопада выпустили по Україні 70 ракет, з яких було збито 51. Частину ракет знищили над Одеською областю.
16:38
(новости, связанные с Украиной)
13:14
Україна завершила процедуру виходу з Угоди про координаційні органи залізничного транспорту СНД (Співдружності незалежних держав), яка раніше забезпечувала координацію роботи залізниць країн колишнього СРСР. 
16:59
Більшість приміських електричок в Одесі, Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та інших регіонах України відправляються з затримками з зрозумілих причин - через російські ракетні удари.
16:22
У другій половині дня 23 листопада на залізниці хатримубться пасажирські потяги через російські ракетні удари по енергетичній інфраструктурі.
15:32
Вдень 23 листопада більша частина Одеси залишається без електроенергії та водопостачання через російські ракетні удари.
13:17
Российский газ, который, по данным «Газпрома», предназначался для потребителей в Молдавии, но «осел» в хранилищах на Украине, — это резервы Кишинева. Об этом заявил вице-премьер Молдавии Андрей Спыну.
13:04
Головне управління розвідки Міноборони України фіксує зведення росіянами ліній оборони на підступах до окупованого Криму та у північній частині Криму.
12:58
Служба автодоріг Одеської області завершує ремонт останньої ділянки дороги Т1627, яка веде від Сарати і Арцизу до кордону з Молдовою у Басарабясці - там влаштовують вирівнюючий шар асфальту.
12:44
Одіозний міністр освіти часів Януковича Дмитро Табачник виявився державним зрадником, що зараз давав вказівки окупаційним адміністраціям - як їм працювати
12:05
Бывший президент США Дональд Трамп потерпел поражение в конфликте вокруг передачи его налоговых документов Конгрессу США. Верховный суд США во вторник, 23 ноября, отклонил ходатайство Трампа с просьбой заблокировать передачу этих документов комитету Палаты представителей по финансам.
11:13
Чергова військова допомога Україні від Великобританії включає три морських патрульних вертольоти Sea King та артилерійські снаряди.
09:52
Обшуки та інші слідчі дії у Києво-Печерській лаврі та ряду інших об'єктів православної церкви московського патріархату у Рівненській області дали цілком прогнозований та очікуваний результат у вигляді масштабної схеми проросійської пропаганди та навіть наявності можливих диверсантів.
09:40
Луганская областная прокуратура внесла в Единый реестр досудебных расследований сведения о вероятном совершении российскими военнослужащими вероломства.
09:21
Вище керівництво України планує задіяти порти Миколаївської області разом з портами Одеської області в "зерновому коридорі". Про такі плани стало відомо під час продовження терміну дії "зернової ініціативи".
08:27
Інформуємо про основні події на фронті станом на ранок 23 листопада за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.