Флот

12:39
Дві бойові одиниці для флоту України постачає Естонія за допомогою Данії.
11:50
Чорноморський флот російської педерації розпочинає евакуацію тих кораблів, які можна за тені хнічними характеристиками, з Чорного моря внутрішніми водними шляхами.
11:05
Трохи аналізуємо ситуацію з російським чорноморським флотом, який продовжує ховатися у своїх базах - Новоросійську та Севастополі.
10:10
Помните, как после "спуска под воду" флагмана российского Черноморского флота ракетного крейсера "Москва" на место потопления пригнали ветерана - спасательное судно "Коммуна", спущенное на воду более 100 лет назад в 1913 году?
15:37
У Новоросійську росіяни намагаються посилити систему захисту своєї військово-морської бази перед неминучим та нищівним українським ударом по російському флоту.
11:56
Флот росії у Чорному морі втратив до третини свого корабельного складу, сховався від українських морських дронів, що мають покращені характеристики у новій модифікації.
10:15
Два українські мінні тральщики приймають участь у міжнародних флотських навчаннях в британських водах.
09:30
Почти все серьезные боевые единицы Черноморского флота россии выведены в Новороссийск. Единственный носитель крылатых ракет "Калибр", который ни разу ими не стрелял, – малый ракетный корабль "Циклон".
16:26
Продовжуємо досліджувати буквально під мікроскопом діяльність російського чорноморського флоту. Його кораблі продовжують ховатися у своїх базах, але за останні дні є деякі цікаві моменти.
18:38
Ракетний корвет "Серпухов" проекту 21631 "Буян-М", який служив на балтійському флоті росії, згорів після вдалої спецоперації ГУР МО України.
14:36
У Чорному морі розпочалися військово-морські навчання НАТО Sea Shield 24 («Морський щит - 2024»). Маневри відбуваються біля берегів Румунії - неподалік від морського та дунайського узбережжя Одеської області.
11:01
На росії планують добудувати для розгромленого чорноморського флоту три нові ракетні корвети.
11:54
Ще з 2013 року росіяни постійно тримають флотське угруповання у Середземному морі. Зараз вони посилюють його старим ракетним крейсером.
14:02
Аналізуємо становище флоту росії, який готується остаточно залишити бази у окупованому Криму, зокрема Севастополь.
12:24
Разведка Великобритании заявила, что россия уже "похоронила" Севастополь, а теперь пытается защитить свои объекты в порту Новороссийска от атак со стороны Украины.
13:53
ВМС України уточнили інформацію про останній ракетний удар по Севастополю 23 березня. Тоді було уражено не 2, як спочатку повідомлялося, а 4 кораблі.
15:45
Вранці 25 березня росіяни завдали удар балістичними ракетами по Києву. Розбираємося, до чого тут російські кораблі - та де і як зараз дислокується чорноморський флот російської педерації.
12:40
ГУР уточнив деталі ракетного удару по російському флоту та іншим військовим об'єктам окупантів у Севастополі.
18:44
Генеральный штаб ВСУ на своем канале в Telegram подтвердил поражение больших десантных кораблей "Азов" и "Ямал". Это случилось прошлой ночью, когда 3 ракеты разгромили главный узел связи Черноморского флота.
16:36
Пізно увечері 23 березня українська авіація завдала ракетний удар по окупованому Севастополю - з ураженням кораблів, командної інфраструктури та аеродромів росіян.
16:16
Фінляндія передає декілька бойових катерів для України.
16:39
Таким чином, кількість запланованих для передачі ВМс України. мінних тральшиків від Бельгії досягне трьох одиниць.
09:28
Зафіксовано переміщення запасів спорядження, запчастин та системи тилового забезпечення російського флоту з Севастополя.
21:01
Чорноморський флот російської педерації вже шосту добу не виходить у море. А командування російського ВМФ загалом вигнали під три чорти - як раз за повну неспроможність саме чорноморського флоту.
10:27
Российские военные корабли не выходят на боевое дежурство в Черное море уже пятые сутки подряд после потери патрульного корвета "Сергей Котов". Как сообщил Генштаб Вооруженных сил Украины, по состоянию на утро воскресенья, 10 марта, в акватории Черного моря не было ни одного корабля ВМФ рф. При этом, по данным украинских военных, три российских военных корабля находятся в Средиземном море, еще один - в Азовском.