2 ноября 2022

17:18
Вундервафля — супероружие, способное вызвать смех увидевшего его врага. К таким чудесам можно отнести царь-пушку, которая никогда не стреляла, царь-танк "Армата", который никогда не воевал, царь-самолёт Су-57, который никогда толком не участвовал в боях, а тут еще чудо ракету выдумали...
17:10
Для завершення початої ще до війни реконструкції Деволановського узвозу в Одесі оголошений тендер на роботи з благоустрою на 61 мільйон гривень.
16:23
Центральне опалення в Одесі почнуть вмикати, коли стане дісно холодно.
15:29
Станом на 2 листопада ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України загрожує лише один російський корабель у морі. Загальний ж стан чорноморського флоту у росіян просто жалюгідний.
15:29
Станом на 2 листопада ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України загрожує лише один російський корабель у морі. Загальний ж стан чорноморського флоту у росіян просто жалюгідний.
16:55
Причиной крупнейшей за последнее десятилетие техногенной аварии в россии стал прорыв канализации в Волгограде, в результате которой фекальные и сточные воды залили несколько городских районов, а почти 200 тыс. человек остались без воды и отопления.
13:50
Відновлюється повноцінна робота "зернового коридору" з морських портів Одеської області.
13:40
Вранці 2 листопада ППО показала максимальну ефективність, збивши всі випущені росіянами по Одеській області ракети.
20:21
Вы будете смеяться, но на Бали тоже! Хотите "на пальцах" докажу, что путин не полетит на встречу G-20 в Индонезию?
17:21
Державна компанія порт "Южний" протягом жовтня навантажила та відправила "зерновим коридором" 10 торгівельних суден.
09:46
Головні події на сьогодні, 2 листопада. Росіяни спробували обстріляти Одеську область, а їх диктатор визнав жалюгідне становище російського чорноморського флоту. Йде вже 252-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
10:16
(дайджест любопытных новостей)
09:18
Вранці 2 листопада пам'ятник російській імператриці Катерині ІІ в центрі Одеси на деякий час зовсім змінив зовнішній вигляд, перетворившись на ката народу України з зашморгом в руці.
09:06
Повідомляємо про основні події на фронті станом на ранок 2 листопада за офіційними даними Генштабу ЗСУ.