3 ноября 2022

16:14
Показуємо щось дуже цікаве - як стоять пошкоджені фрегати "Адмирал Макаров" та "Адмирал Эссен" у Севастополі на ремонті та, як звичайно, аналізуємо дії російського флоту та його можливість загрожувати Одесі.
16:14
Показуємо щось дуже цікаве - як стоять пошкоджені фрегати "Адмирал Макаров" та "Адмирал Эссен" у Севастополі на ремонті та, як звичайно, аналізуємо дії російського флоту та його можливість загрожувати Одесі.
20:57
Організація МАГАТЕ, яка контролює по всьому світу все, що пов'язане з ядерною енергетикою та ядерною зброєю, на основі своєї перевірки довела, що росіяни брешуть, коли кажуть про "брудну ядерну бомбу" в Україні.
20:38
Частина житлового масиву Котовського та Лузанівки в Одесі завтра, 4 листопада, залишиться на цілий день без води.
16:03
Протягом жовтня майже половина всіх перевезень вантажів українською залізницею була спрямована на експорт, причому левова частка складалася з зернових вантажів у напрямку морських портів Одеської області.
16:01
Вранці 3 листопада на автотрасі Одеса - Рені поблизу Ізмаїла перекинувся пасажирський автобус, який виконував регулярний рейс з Варни до Одеси.
15:57
"За время полномасштабной агрессии защитниками Украины уничтожено в два раза больше самолетов РФ, чем потеряно Советским Союзом за 10 лет войны в Афганистане – 278 самолетов РФ в Украине против 118 советских самолетов в Афганистане. Эта война является таким же позором для РФ [как афганская для СССР] и станет причиной ее разрушения!" – написал сегодня в Telegram командующий ВСУ Валерий Залужный.
11:16
Аналізуємо роботу залізниць в Україні протягом жовтня та вітаємо залізничників з їх професійним святом. У нашому відео використані офіційні зйомки "Укрзалізниці", а також наші архівні кадри.
12:59
На даний момент в Одесі та Одеській області аварійних чи стабілізаційних відключень електроенергії немає.
10:44
Заради цього мер Одеси та керівники міських районних адміністрацій провели конференцію з очільниками об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.
10:12
Станом на 3 листопада з морських портів Одеської області "зерновим коридором" вивезли на експорт вже 10 мільйонів тон сільськогосподарських вантажів на 430 суднах.
09:50
Так называемое "возвращение" россии в "зерновую сделку" после того, как на нее положили... большой турецкий ятаган, сильно напоминает старый анекдот.
09:25
Вранці 3 листопада до Одеської області дійшов землетрус з епіцентром біля румунського міста Бузеу магнітудою від 5,2 до 5,5.
09:00
Інформуємо про головні події на фронтах по даним Генштабу ЗСУ на ранок 3 листопада.