24 октября 2022

22:21
ЗСУ розвивають наступ у Херсонській області та відбивають ворожі контратаки на Донбасі.
17:30
Продовжується втеча російських окупантів з Херсону та пограбування ними міста.
17:26
Депутат Одеської обласної ради 2010-2015 рр. від сепаратистськох партії "родина" отримав заочно термін у 15 років ув'язнення за державну зраду - за участь у бойових дій у складі терористичних збройних формувань та антиукраїнські пости у соцмережах.
16:56
Незважаючи на гальмування та перешкоди дії "зернового коридору" з боку росіян, з морських портів Одеської області вже відправлено 8,8 млн. тон української аграрної продукції на 386 суднах.
16:35
24 жовтня у складі оперативного з'єднання чорноморського флоту росії перебуває два ракетні кораблі, які загрожують обстрілом Одесі та іншим містам України.
16:35
24 жовтня у складі оперативного з'єднання чорноморського флоту росії перебуває два ракетні кораблі, які загрожують обстрілом Одесі та іншим містам України.
16:32
Российского пропагандиста Антона Красовского выгнали с телеканала RT (ранее Russia Today) за открытый призыв убивать украинских детей.
15:06
Ядерні держави - США, Великобританія та Франція не вірять погрозам міністра так званої оборони росії про, начебто, "брудну" ядерну бомбу на територїї України. тото
14:45
Після російського ракетного обстрілу вранці суботи 22 жовтня в Одеській області відновили увечері того ж дня подачу електроенергії до 18,5 тисяч будинків та квартир.
13:14
(все новости в одной строке)
09:23
Сьогодні - рівно 8 місяців, як йде Велика Вітчизняна війна українського народу проти російських загарбників, 24 жовтня і вже 243-й день. Головні події в Одесі, що відбувається на фронті, яка ситуація з ядерною загрозою, що робить російський флот у Чорному морі та як і чому всі стратегічні плани росіі пішли прахом.
14:39
Патрульна поліція Одеської області повідомила про затримання трьох людей, що переписувалися з росіянами та фотографували інфраструктуру.
14:56
Країна, з якою перш за все асоціюються гральні автомати – США. Зокрема, в яскравому місті Лас-Вегас розташовуються десятки азартних залів. Та не тільки Америка відома своєю жагою до азартних ігор.
17:20
Одна з українських судноплавних компаній отримала торгівельні судна, які були конфісковані в українських портах у російських власників.
12:58
Але на всяк випадок, за необхідності збалансування енергосистеми в надзвичайних умовах через російські ракетні удари, графік можливих віялових відключень для Одеси вже є.
09:36
Замуправделами московской патриархии епископ Зеленоградский Савва (Тутунов) заявил, что россия "справедливо воюет" в Украине. Об этом он рассказал в эфире телеканала "Россия 24".
08:23
Інформуємо про перебіг подій в Одеській області на та фронті станом на ранок 24 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь".