18 октября 2022

21:43
Міністерство оборони росії розповсюджує фейкову інформацію про наслідки своїх ударів по Одеській області.
21:28
18 жовтня росіяни продовжували спроби завдавати повітряні удари дронами та ракетами по українським містам, в тому числі і по Одесі. Більшу частину ворожих безпілотників-камікадзе збили.
21:13
18 жовтня на своєму черговому засіданні Верховна Рада України проголосувала за визнання державного суверенітету Чеченської республіки Ічкерія, окупованої росією.
16:50
Чорноморський флот росії продовжує ракетні обстріли українських міст та 18 жовтня дещо збільшив свій корабельний склад безпосередньо у морі.
19:10
Пройшло майже 8 місяців війни, а деякі пам'ятки культури в Одесі почали захищати від обстрілів. Зараз закривають зображення Петі та Гаврика.
14:11
Головні події за сьогодні, 18 жовтня. Агресори з росії продовжують повітряний наступ проти України, зосередивши зусилля проти енергетики та цивільної інфраструктури. Ситуація у Чорному морі та на фронті. Йде 237-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
15:19
18 жовтня Верховна Рада України прийняла зміни до державного бюджета, які збільшують видатки на систему оборони та безпеки держави.
13:45
В Норвегии в коммуне Мушёэн по подозрению в незаконной слежке арестованы четверо граждан России, сообщает норвежская телекомпания NRK в понедельник, 17 октября.
13:42
Зараз в центрі Одеси ремонтують теплотрасу по Олександрівському проспекту.
12:00
18 жовтня силами та засобами Повітряних Сил Збройних Сил України збито 12 повітряних цілей в південних областях нашої держави.
12:37
Майже весь день частина Київського та Малиновського раойнів Одеси проведуть без електрики.
11:47
Имя фригийского царя Мидаса обросло легендами. Например, ему приписывают ослиные уши, которые он отрезал и закопал в укромном месте. Там вырос тростник, из которого пастух сделал чудесную дудочку, а та поведала всем тайну царя. А еще за оказанную услугу бог Дионис наградил его чудесным даром превращать в золото все, к чему он прикоснется. В итоге жертвой одного из прикосновений стала любимая дочь царя.
11:42
В порту Ізмаїл заплановане поглиблення дна виконали вже на 90%, йде поглиблення дна в порту Рені та інших дунайських портах Одеської області.
11:05
Одеса претендує на право проведення Всесвітньої виставки «Експо-2030» - в тому випадку, якщо Україна переможе у відборі. А проект виставочного комплексу вже розробило всесвітньо відоме архітектурне бюро Zaha Hadid Architects.
09:25
Издание Bloomberg опубликовало любопытную статью о глубочайшем демографическом кризисе россии, который начнется уже в конце этого года. Данные настолько любопытны, что приведу дословно часть этого материала.
09:13
Повідомляємо про головні події на фронті на ранок 18 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.