13 октября 2022

16:03
Чорноморський флот росії вдень 13 жовтня завдав ракетного удару по українським містам. Частину ракет збили, в тому числі над Одеською областю.
13:59
Одеська спеціалізована військова прокуратра повідомила, що затриманий раніше в Одесі зрадник засуджений і отримав покарання у вигляді штрафу в 100 тисяч гривень.
14:11
На період закриття руху в Одесі на перехресті вулиці Троїцької та Олександрівського проспекту у жовтні тут дещо змінять свої траси один тролейбусний та два автобусних маршрти.
14:34
На россии ракета попала в жилой дом в Белгороде. Что это было?
13:45
Представники російської влади знову почали погрожувати застосуванням ядерної зброї. І вже відомо, що відповідь на це США та НАТО буде смертельною для росії та особисто для путіна.
13:28
Генассамблея ООН на заседании 12 октября приняла резолюцию "Территориальная целостность Украины: защищая принципы Устава ООН" о непризнании псевдореферендумов в Запорожской, Херсонской, Луганской и Донецкой областях Украины.
13:15
Вночі 13 жовтня у Одеській області успішно відбили чергову повітряну атаку росіян, яку вони здійснили за допомогою безпілотників-камікадзе іранського виробництва.
13:19
Велика Британія передасть Україні ракети класу "повітря — повітря" AMRAAM для посилення протиракетного захисту.
12:46
Дуже цікаво побачити, як російські окупанти намагаються відремонтувати Кримський, він же Керченський міст 12 та 13 жовтня.
09:37
Ворог не припиняє спроб атакувати Одеську область з повітря дронами-камікадзе. Окупанти намагаються відремонтувати Кримський міст. ООН засудило російську анексію, а на авіабазі Рамштайн домовилися про посилення ППО України. Про це та інше - у нашому огляді подій за 13 жовтня, 232-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
12:37
З 13 жовтня у мобільному додатку "Укрзалізниці" та у чат-ботах можна придбати абонементні квитки на приміські електрички у 10 областях України, а також на Київську міську кільцеву електричку.
12:20
Британский бизнесмен Грэм Бонем-Картер задержан в Лондоне по обвинению в оказании помощи российскому олигарху Олегу Дерипаске в уклонении от американских санкций, сообщило министерство юстиции США во вторник, 11 октября.
11:48
Майже весь день частина Приморського району Одеси проведуть без електрики.
09:08
Інформуємо про головне на фронтах за офіційними даними Генштабу ЗСУ на ранок 13 жовтня.