26 октября 2022

19:40
26 жовтня йде вже 245-й день Великої вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Одеська область залишається без обстрілів, але вже з відключеннями електрики. На фронті йде повільний наступ ЗСУ. А росіяни готуються не лише відступати з Херсону, а й знову відступають з самого Севастополя. Головні події в нашому огляді.
19:37
Таке рішення прийняла верхня палата польського парламенту - Сенат.
19:25
... печать "Академическая читальня во Львове" на польском языке на обложке редкого прижизненного первого издания 1796 года книги "О вечном мире" немецкого философа Иммануила Канта, подаренного президентом Франции Макроном римскому папе на межконфессиональном саммите в Риме!
19:20
Мова йде про електронні черги для суден, які курсують "зерновим коридором" до портів Одеси, Чорноморська та Південного, повідомляють в Адміністрації морських портів України.
19:03
Очільник поліції міста Южний в Одеській області виявився хабарником. Власне, як раз при отриманні хабаря на суму в 5 тисяч доларів його і затримали.
13:41
Для начала напомню сам анекдот.
13:37
Політика у поліції Одеської області проста - якщо місцеві мешканці кликають росію, то їх затримують, а потім судять за колабораціонізм та державну зраду.
12:48
Румунський порт Суліна у гирлі однойменного рукаву дельти Дунаю готовий перевантажувати на морські судна вантажі з дунайських портів Одеської області.
11:03
ЗСУ готуються до боїв за звільнення Херсону, окупанти продовжуть красти звідти навіть пам'ятники.
10:12
(утренние новости)
09:47
З ранку 26 жовтня в Одеській області знову запровадили відключення електроенергії, хоча напередодні увечері скасували.
09:01
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 26 жовтня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.