3 октября 2022

23:23
Основатель Tesla и SpaceX, американский миллиардер Илон Маск сформулировал 3 октября в Twitter гипотетический набор условий, который по его мнению мог бы обеспечить мирный выход из развязанной Россией войны в Украине:
18:02
Затриманий вивідував дані про позиції української армії.
13:45
США вже у другий раз попереджають, що знищать весь флот росії у Чорному морі у якості відповіді на ядерний удар по Україні. Також попереджається про знищення у цьому випадку всієї російської армії на території України.
14:59
Путин продолжает разыгрывать грандиозную комбинацию "из трех пальцев" (он, Пригожин и Кадыров) по созданию видимости существования "третьей силы" якобы претендующией на власть в Кремле. Вспомним хронологию событий:
13:36
Протягом вересня 2022 р. "Укрзалізниця" перевезла 11,6 млн. тон вантажів, що є найбільшим показником за час війни.
13:30
Відключення води стосується району Молдаванки майже на весь день 4 жовтня.
13:26
Власти США предъявили обвинение в нарушении санкционного режима российскому бизнесмену Олегу Дерипаске. Об этом 29 сентября сообщил минюст США.
13:06
Станом на ранок 3 жовтня у Чорному морі вперше за кілька днів з'явилися російські підводні човни.
13:06
Станом на ранок 3 жовтня у Чорному морі вперше за кілька днів з'явилися російські підводні човни.
12:27
Одеська мерія повідомляє про завершення велосипедного маршрутуу з житлового масиву ім. Таїрова до центру міста через Фонтан.
10:48
Стали известны условия "вхождения" в состав российской федерации "новых территорий", вернее, анексии четырех областей Украины.
08:06
У нас дуже гарні новини про ВМС України з Туреччини, про новий флагман українського флоту.
08:06
У нас дуже гарні новини про ВМС України з Туреччини, про новий флагман українського флоту. Там спустили на воду новий ракетний корвет.
09:47
Інформуємо про основні події на фронтах станом на ранок 3 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.