21 октября 2022

18:45
В жизни часто встречаются реальные истории, которые не в силах выдумать даже ведущие сценаристы Голливуда. Сегодня нашел подобную на страницах издания Bloomberg и понял - через год появится бетселлер, а еще через несколько на экраны выйдет потрясающий фильм с захватывающим дух сюжетом.
17:38
Через декілька днів на Гайворонській вузькоколійці, яка відноситься до Одеської залізниці, відбудеться туристичний пасажирський рейс під паровозною тягою.
17:10
Нова розмітка по вулиці Успенській в Одесі включає в себе велодоріжки, зміну режиму руху та зменшення кількості смуг для руху автомобілів.
16:36
Ракетный удар по понтонному мосту, собранному оккупантами возле Антоновского моста под Херсоном, в ночь на 21 октября никак не мог убить 4 гражданских, о чем трещит российская пропаганда. Дело в том, что нанесен он был в 23.00 во время комендантского часа, когда никого из штатских не могло быть не только на мосту, но и на улицах Херсона. Об этом говорят даже подконтрольные оккупантам херсонские паблики.
16:18
НЕК Укренерго та ДТЕК Одеські електромережі закликають жителів Одеської області обмежити споживання електроенергії з метою стабілізації пошкодженої енергосистеми України. Увечері 20 жовтня в Одесі більшість закладів бізнесу не відреагували на подібні заклики.
11:27
Можна стверджувати, що росіяни зараз панічно тікають з окупованого Херсону. Що там відбувається зараз та чи є загроза підриву окупантами Каховської ГЕС?
14:10
Этими словами начиналась старая песня Аллы Пугачевой, которую пела когда-то вся страна. Сегодня ее поет Консервативная партия Великобритании, встречая Бориса Джонсона, который возвращается к ней после недолгой разлуки:
17:22
Служба автодоріг Одеської області повідомляє про завершення ремонту автодороги Т-16-27 до кордону з Молдовою біля КПП "Серпневе".
14:18
21 жовтня в Одесі поклали квіти до одного з пам'ятників жертвам Холокосту.
15:36
Це сталося завдяки різкому росту вантажопотоків в порту Рені під час війни.
10:10
В Одесі завершилося голосування щодо майбутньої долі пам'ятника російській імператриці Катерині ІІ. Більшість віддала свій голос за варіант повного демонтажу пам'ятника.
09:48
"Заложиться" (на какой-либо расклад) - заказать во время игры в преферанс малое количество взяток, предполагая наличие маловероятного расклада карт у вистующих.
09:24
Напередодні з порту Ізмаїл відправився перший за довгий час після низького рівня води у річці караван барж Українського Дунайського пароплавства у напрямку порту Смередево на середньому Дунаї.
09:08
Інформуємо про основні події на фронті за даними Генштабу ЗСУ на ранок 21 жовтня.