5 октября 2022

20:06
У месторождений в Северном море второй раз за неделю замечена активность неопознанных беспилотников, со ссылкой на полицию Дании сообщила газета Politiken.
19:56
Чорноморський флот росії продовжує загрожувати ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
19:56
Чорноморський флот росії продовжує загрожувати ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
15:40
Євросоюз запроваджує восьмий пакет антиросійських санкцій.
19:53
Підсумки дня 5 жовтня за оперативною інформацією Генштабу ЗСУ. Офіційно підтверджується продовження наступу армії України у Херсонській області
15:14
США надають Україні черговий пакет військової допомоги, який включає в себе ракетні установки HIMARS та артилерію.
15:05
За два місяці дії "зернового коридору" з морських портів Одеської області вийшли в море вже 274 судна, які експортували біільш як 6,2 млн. тон сільськогосподарської продукції та дозволили збільшити загальний обсяг українського експорт на третину.
15:01
Издание "Немецкая волна" опубликовало результаты опроса общественного мнения, который показывает предпочтения жителей ЕС по наиболее важным вопросам современной политики.
14:46
Саме такий висновок можна зробити з останніх указів Президента України про неможливість перемовин з нинішнім російським режимом та про юридичну нікчемність російської анексії окупованих українських територій.
14:36
СБУ затримала коригувальників ворожого вогню по позиціях ЗСУ на східному і південному фронтах - в Донецькій та Одеській областях.
13:54
Вночі 5 жовтня росіяни здійснили досить масовану атаку українських міст безпілотниками іранського виробництва. Під ударом опинилися Одеса та Біла Церква - але з різними результатами.
13:46
Украина может атаковать «большую часть целей на поле боя», включая Крым, с помощью имеющихся у нее систем залпового огня (РСЗО) HIMARS, заявила на брифинге представитель Пентагона Лора Купер.
09:21
Що відбувається в Одесі, про атаки дронів на Одесу та Білу Церкву, як армія України наступає на півдні та інших напрямках, ситуація у Чорному морі та зовнішньополітичне становище. Головні події 5 жовтня, вже 224-го дня Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
13:21
Проведення фіктивного голосування в окупованих регіонах та авральна легалізація анексії територій чотирьох південно-східних областей України свідчить про програш російських військ та спробу надати внутрішньому споживачеві хоч якісь успіхи. До такого висновку дійшли експерти-міжнародники під час онлайн-круглого столу, проведеного Одеською обласною організацією «Комітет виборців України».
14:40
Посольство Японії в Україні офіційно відновило роботу в Києві.
14:22
Україна у жовтні представить в ООН проєкт резолюції Генасамблеї щодо виплати Росією репарацій за розв’язану війну.
10:11
Відсутність митного посту заважає повноцінній роботі відновленої у серпні 2022 р. залізниці від Березино в Одеській області до Басарабяски в Молдові.
08:44
В рамках "частичной" могилизации уже "забриты" более 200 тыс. человек,, цитирует генерал-оленевода Сергея Шойгу Telegram-канал российского минобороны.
08:39
Інформуємо про воєнні дії на фронтах та в Одесі на основі офіційної інформації Генштабу ЗСУ.