31 октября 2022

19:25
Не смотря на ракетные обстрелы из портов Одесса, Черноморск и Пивденный сегодня вышли 12 судов с 354,5 тыс. тонн агропродукции. Они направляются в страны Африки, Азии и Европы. Среди них балкер Ikaria Angel c 40 тыс. тонн украинской пшеници для Эфиопии, находящейся на грани голода.
19:09
Незважаючи на спроби росії завадити судноплавству, робота "зернового коридору" з морських портів Одеської області продовжується. 31 жовтня з портів "Великої Одеси" вийшли в море 12 суден.
18:35
Вже завтра, 1 листопада трамвайний маршрут №10 в Одесі буде працювати у скороченому вигляді - лише до Старосінної площі.
19:22
В Молдове в районе населенного пункта Наславча (на границе с Винницкой областью) упала сбитая российская ракета.
18:20
Для Одеси та інших міст України зберігається загроза ракетних обстрілів з російських військових кораблів навіть після пошкодження фрегата "Адмирал Макаров".
18:20
Для Одеси та інших міст України зберігається загроза ракетних обстрілів з російських військових кораблів навіть після пошкодження фрегата "Адмирал Макаров".
16:49
Вертоліт знаходився в контейнері протягом 15 років - ще з 2007-го. Літальний апарат модернізують та передадуть ЗСУ.
13:17
Як повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, внаслідок сьогоднішнього удару було уражено 18 об'єктів інфраструктури у 10 областях України.
13:06
Из самолетов-ракетоносцев стратегической авиации Ту-95 и Ту-160 было выпущено порядка 50 крылатых ракет Х-101 и Х-555 с севера Каспийского моря и Волгодонска (Ростовская область). Одна ракета сделала уникальный кульбит - развернулась в воздухе и полетела обратно в россию.
12:57
"Укрзалізниця" повідомляє про запуск нових міжнародних пасажирських потягів та відкриває продаж квитків на них.
12:35
Під час ранкового ракетного удару росіяни випустили понад 50 ракет, з яких українська ППО збила 44. В тому числі 2 ракети було збито над Одеською областю.
12:56
Турецкая оборонная компания Baykar планирует оснастить свои боевые беспилотники Bayraktar TB2 и Akıncıs ракетами класса "воздух – воздух", которые смогут сбивать дроны-камикадзе. Об этом 30 октября заявил dpa на оборонной выставки SAHA Expo в Стамбуле гендиректор Baykar Халук Байрактар, сообщает Daily Sabah.
10:19
Головні події 31 жовтня - це масований ракетний удар по Україні, це проблеми судноплавства в Одеській області через відмову росії гарантувати безпеку "зернового коридора", наслідки ударів по флоту росії, військова допомога Україні та подіії на фронтах. Сьогодні вже 250 днів як йде Велика Вітчизняна війна українського народу проти російських загарбників.
17:01
Дізнайтесь, які особливості гри в казино на гроші Pin Up, основні розділи офіційного сайту, навігація та можливості, що матимете після реєстрації. Як працює демо режим.
11:27
Мова йде про історію з затриманням депутата Одеської облради Дмитра Чапіра за вимагання хабаря від головного лікаря лікарні.
10:12
Вот, что по этому поводу пишет сегодня Bloomberg L.P. - один из двух ведущих американских поставщиков финансовой информации.
09:14
"Укрзалізниця" повідомляє про затримку деяких пасажирських потягів внаслідок російських ракетних ударів по інфраструктурі.
09:03
З самого ранку в Одесі та майже по всій Україні повітряна тривога, а росіяни завдають ракетні удари. Інформуємо про подіі на фронтах і на морі за офіційними даними Генштабу ЗСУ.