Події на фронті на вечір 24 жовтня: Донбас і Херсонська область (ВІДЕО)

Понедельник, 24 октября 2022, 22:18
ЗСУ розвивають наступ у Херсонській області та відбивають ворожі контратаки на Донбасі.
Події на фронті на вечір 24 жовтня: Донбас і Херсонська область (ВІДЕО)

На вечір 24 жовтня ворог веде наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Ці наступи відбиті в районах населених пунктів Спірне, Соледар, Бахмут, Андріївка, Мар’їнка та Первомайське. Завдяки успішним діям, наші війська витіснили ворога з населених пунктів Кармазинівка, М’ясожарівка і Невське Луганської області та Новосадове на Донеччині.

На Південнобузькому напрямку ворог вів обстріли, зокрема, в райони Квітневого, Благодатного, Білогірки, Правдиного, Партизанського, Давидового Броду та Трифонівки. З метою уповільнення контрнаступу наших підрозділів окупанти продовжують мінувати мости та переправи на шляхах відступу в Миколаївській та Херсонській областях.

Російські окупаційні війська для поповнення поточних втрат продовжують активно вербувати ув’язнених як на території росії, так і на тимчасово окупованих територіях. Так, з виправної колонії № 90 в місті Херсон, після так званих бесід з представниками федеральної служби безпеки російської федерації, було звільнено більшість злочинців. В той же час, окупанти продовжують евакуацію поранених на тимчасово окуповану територію автономної республіки Крим.

У відео - динаміка змін лінії фронту в Україні за період 1 - 24 жовтня.

comments powered by HyperComments