7 октября 2022

18:29
6 октября президент Азербайджана Ильхам Алиев, премьер-министр Армении Никол Пашинян, президент Франции Эммануэль Макрон и глава Европейского совета Шарль Мишель встретились в Праге на полях первого заседания Европейского политического сообщества.
18:24
Протягом 2022 року на Кілійському заводі відремонтували 36 суден та плавзасобів Українського Дунайського пароплавстваю
15:54
Вдень 7 жовтня росія відвела один з своїх ракетних кораблів у базу.
15:54
Вдень 7 жовтня росія відвела один з своїх ракетних кораблів у базу.
18:10
В Одесі та Києві затримали злочинців-наркоторгоців, які входили до злочинного угруповання колишнього нардепа-зрадника Іллі ківи. Після провалу планів росіян по окупації Києва та Одеси прибічники ківи перетворилися на звичайних наркоторговців.
16:04
40 лет водил Моисей свой народ вокруг да около, пока не привел его на землю ханаанскую, которую тот превратил в земной рай.
14:25
Увечері 6 жовтня росіяни здійснили третій масовани повітряний наліт на Одеську і Миколаївську області безпілотниками.
09:04
Інформуємо про основні події в Одесі, на Чорному морі та на фронтах 7 жовтня. Що ми побажаємо російському президенту у його ювілей. Йде вже 227-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
15:40
Деякі народні депутати від Одеської області, в тому числі сепаратисти від заборонених проросійських партій, змінили свою "дислокацію" у парламентських комітетах.
15:26
Вступив у силу закон, який фактично забороняє вмикати музику у салонах громадського транспорту та інші звукові сигнали окрім інформації про маршрут, час та інші дані подорожі та корисної інформації.
09:19
Власти города Гамбелл (американский штат Аляска) сообщили, что двое иностранцев приплыли к берегам острова Святого Лаврентия из России на небольшой лодке, пишет портал Alaska's News Source.
08:50
Повідомляємо про головні події на фронтах на ранок 7 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.