17 октября 2022

21:50
Новітній російський бомбардувальник Су-34 під час зльоту на військовій авіабазі у Єйську впав на житловий будинок - більше бомбити Україну не буде.
21:41
17 октября в российском Ейске (Краснодарский край) на девятиэтажный дом упал бомбардировщик, летевший бомбить Украину, об этом сообщила Baza и опубликовала видео пожара.
18:45
У другій половині дня 17 жовтня над Одесою збили російський безпілотник оперативно-тактичного рівня.
20:44
17 жовтня з морських портів Одеської області вийшли в море 5 торгівельних суден з українською аграрною продукцією.
17:56
Майже всі дрони-камікадзе, які росіяни випустили у напрямку Одеси та Києва, було знищено силами ППО.
16:54
У Чорному морі тимчасово скоротилося число ракетних кораблів російського флоту, які загрожували обстрілами Одесі.
16:54
У Чорному морі тимчасово скоротилося число ракетних кораблів російського флоту, які загрожували обстрілами Одесі.
17:14
Попри воєнний стан, в Одесі комунальники продовжують оновлювати дорожню розмітку та створювати велосипедні смуги.
13:09
Головні теми нашого сьогоднішнього огляду оперативної інформації за 17 жовтня - це масовані повітряні атаки росіян по Україні. Під ударом - Київ, Одеська і Миколаївска область, Харків та ініші регіони. Ситуація на фронті, на морі та міжнародне становище. Також трохи розповім, як Youtube застосовує "тіньовий бан" проти всіх тих, хто каже щось погане про російськуу агресію. Йде 236-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
18:40
Задачи по частичной мобилизации в Москве выполнены в полном объеме, написал в своем блоге мэр москвы Сергей Собянин. Пункты сбора мобилизованных закроются 17 октября в 14:00, разосланные повестки прекращают свое действие, пишет мэр.
17:28
Коли ви реєструєтесь в онлайн-казино, ви зазвичай отримуєте кілька безкоштовних обертів. Це чудовий спосіб розпочати гру, оскільки він дозволяє вам вивчити ігри, не ризикуючи власними грошима. Також, це чудовий спосіб освоїтися та зрозуміти, які ігри вам найбільше подобаються, проте дуже важливо розуміти, які особливості та нюанси мають фріспіни за реєстрацію. Докладніше про це ви дізнаєтеся в цій статті.
16:41
Сначала самый "бородатый" анекдот на тему дня.
12:34
Троє високопоставлених співробітників поліції Одеського району затримані за вимагання грошей та хабарництво.
09:06
Так звана "ядерна наддержава" та так звана "друга армія світу" через санкції та нездатність власної військової промисловості переходить на використання оперативно-тактичних ракет іранського виробництва.
09:53
Международный Комитет Красного Креста (МККК) отверг критику со стороны Киева в связи с тем, что его представители до сих пор не посетили многочисленных украинских военнопленных.
10:24
Вранці 17 жовтня в Одеській області російська авіаційна ракета влучила в інфраструктурний об'єкт.
09:32
Сьогодні вночі над Одеською областю було збито 6 російських дронів іранського виробництва.
09:13
Вранці 17 жовтня росіяни атакували Київ дронами-камікадзе. Під час цих повітряних нальотів залізниця продовжує роботу за графіком.
08:32
Інформуємо про головні події на фронтах станом на ранок 17 жовтня на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ та карти бойових дій.