22 октября 2022

21:27
Протягом дня 22 жовтня російський флот завдав ракетного удару по Одеській області та збільшив число ракетних кораблів у Чорному морі.
21:27
Протягом дня 22 жовтня російський флот завдав ракетного удару по Одеській області та збільшив число ракетних кораблів у Чорному морі.
17:25
Російські окупанти не просто тікають з Херсону та правобережної частини Херсонської області, а й намагаються повністю вивезти звідти все місцеве українське населення - щоб залишити після себе пустелю.
16:59
Внаслідок російських ракетних ударів та атак дронів-камікадзе 22 жовтня в ряді областей України уражені об'єкти інфраструктури та є масові відключення електроенергії. В Одеській області також є влучення в об'єкт енергетики.
16:12
Вранці 22 жовтня росіяни випустили по Україні 33 крилатих ракети - це значно менше, ніж було 10-11 чи 17 жовтня. 4 ракети з цього числа збили над Одеською областю.
14:08
22 жовтня йде вже 241-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Головне за сьогодні - це черговий російський ракетний удар по Україні, в тому числі і по Одеській області, створення міжнародного трибуналу для путіна - Гаага його чекає. Також всі ми очікуємо відступу російських окупантів з Херсону. Вчора ми не робили загального огляду подій, тому сьогодні найважливіше за дві останні доби.
14:02
Ну, вот и все - внутренний переворот в китайском руководстве произошел - XX съезд Коммунистической партии Китая избрал новым Кормчим Поднебесной нынешнего председателя КНР Си Цзиньпина. Почему новым? Да, потому что до этого работала негласная установка Ден Сяопина - больее двух сроков одного и того же председателя не избирать, дабы снова не возник культ личности. Еще вчера Си Цзиньпин был просто председателем, а уже сегодня стал новым Великим Кормчим.
13:58
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 22 жовтня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.