11 октября 2022

20:32
8 та 9 жовтня росіяни організували патрулювання Керченської протоки поблизу палаючого та пошкодженого після вибухів Керченського (Кримського) мосту.
20:32
8 та 9 жовтня росіяни організували патрулювання Керченської протоки поблизу палаючого та пошкодженого після вибухів Керченського (Кримського) мосту.
20:12
Масштабні ракетні удари та атаки дронів-камікадзе у напрямку портів Одеської області не завадили діяльності "зернового коридору". За два дні з портів "Великої Одеси" вийшли 14 суден. Таким чином екпортовано вже 7 мільйонів тон української аграрної продукції.
16:49
У нас давно не було випусків "морських" новин. З одного боку, російський флот аж до 10 жовтня декілька тижнів провів у бездіяльності - коли їх кораблі були у морі, але нічого не робили. А з іншого боку - через погану погоду та меншу кількість відпочивальників на пляжах Севастополя стало менше публікуватися фото російських кораблів під час виходу в море або при поверненні назад. Окрім того, після "знахідки" невідомого морського безпілотного ударного катеру на зовнішньому рейді Севастополя росіяни припинили там патрулювання великими кораблями.
16:39
(анализ ракетных атак без эмоций)
15:57
Верховний комісар ООН з прав людини вважає, що керівництво росії потрібно судити у Міжнародному Військовому трибуналі в Гаазі за порушення
13:52
Командування повітряних сил вже повідомило про підсумки роботи ППО під час ударів ракетами та дронами по підвдню України, в тому числі по Одеській області.
12:35
Россия попыталась помешать Генассамблее ООН провести заседание по осуждению фейковых референдумов на территории Украины. Для этого "небензя", а это имя уже стало нарицательным, попыталась наложить прямо в сессионном зале, но ей объяснили, что Генассамблея вынюхивать "вето" россии не собирается.
11:53
Продовжуються повітряні атаки росіян на Одеську область - і зараз збивають вже ворожі ракети.
09:32
Одеська область на ранок 11 жовтня залишається під повітряним ударом росіян, як і багато інших областей нашої України. 230-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників, як і вчора, розпочинається з повіітряної тривоги.
12:24
на ранок 11 жовтня Одеська область залишається під повітряним ударом росіян, як і багато інших областей нашої України.
15:45
Певні пошкодження, які призвели під час ракетних ударів 10 жовтня до знеструмлення ряду ділянок української залізниці, вже ліквідовані.
11:18
За сутки 10 октября российские нелюди нанесли по территории Украины 61 ракетный удар, 32 атаки беспилотниками и 92 обстрела из реактивных систем залпового огня. Об этом сообщил Генштаб Вооруженных сил Украины.
09:20
Інформуємо про перебіг подій на фронтах та в Одесі на ранок 11 жовтня за офіційними даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь".