25 марта 2024

16:45
5 одеських вулиць отримають назви на честь загиблих героїв України.
16:01
Морські та дунайські порти Одеської області зараз забезпечують 90% всього потоку вантажів через кордони України - і це приблизно 75% від довоєнного міжнародного вантажопотоку.
16:12
Минулими вихідними був атакований та виведений з ладу ще один російський нафтопереробний завод - у Самарській області.
13:14
Вранці 25 березня росіяни завдали удар балістичними ракетами по Києву. Розбираємося, до чого тут російські кораблі - та де і як зараз дислокується чорноморський флот російської педерації.
21:54
Зазвичай ми звертаємо увагу на витрати бюджетних коштів у сотні мільйонів чи мільярди гривень у сфері дорожної інфраструктури тоді, коли йде будівництво нових чи капітальний ремонт існуючих автошляхів. Але чи не найбільше підрядники заробляють, а замовники у вигляді служб відновлення та інфраструктури готові витрачати і тут ті ж сотні мільйонів та мільярди гривень. 
15:31
В Украине в результате массированных российских ударов по энергосистеме страны в ночь на 22 марта крупнейшая украинская энергетическая компания ДТЭК потеряла около половины генерирующих мощностей, сообщил гендиректор входящей в группу ДТЭК компании Yasno Сергей Коваленко в понедельник, 25 марта. Он назвал эту информацию "официальной".
13:53
Ситуація з електропостачанням, водопостачанням та центральним опаленням в Одесі поступово покращується, але залишається надскладною.
14:19
Дарувати книгу на день народження — звичне явище. Але, щоб підкреслити важливість події та ваше ставлення до людини, варто вибирати серед подарункових видань, цінність яких полягає не лише у змісті, а й у солідному вигляді. До того ж сучасні книги українською в подарунковому оформленні здатні викликати естетичне захоплення навіть у тих, хто не читає щодня.
12:41
ГУР уточнив деталі ракетного удару по російському флоту та іншим військовим об'єктам окупантів у Севастополі.
12:09
Цей пакет має відносно невеликий обсяг фінансування та призначений для посилення систем ППО в Україні.
11:48
Гугл продолжает публиковать весьма смешные анонсы статей в российских пропагандистских изданиях. Главным трендом сегодняшнего дня стала хохма из кремля следующего содержанияю
10:00
Вночі з 24 на 25 березня головною ціллю російського повітряного удару стала Одеська область та її енергетична інфраструктура.
08:47
Після нічного російського повітряного удару і чергових пошкоджень енергетичних об'єктів в Одесі та Одеському районі запроваджено режим екстрених відключень електроенергії.
08:32
25 березня в Одесі не працює міський електротранспорт.
08:03
Інформуємо про головні події останньої доби на фронті станом на ранок 25 березня 2024 р. на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ.