19 марта 2024

19:15
На 20 березня в значній частині Одеси заплановано відключення води через ремонтні роботи.
14:41
Таким чином, кількість запланованих для передачі ВМс України. мінних тральшиків від Бельгії досягне трьох одиниць.
08:35
Кожен, хто приєднається до захопливого світу азарту з Parimatch, де безмежні веселощі в поєднанні з чудовим сервісом, отримає квиток у захопливу подорож незвіданими просторами геймплею.
14:35
В последние годы эта крылатая фраза О.Генри из рассказа "Дороги, которые мы выбираем" говорит о том, что если становится тяжело сочетать одновременно два каких-либо варианта, то от одного из них необходимо избавиться.
14:29
19 березня Німеччина за підсумками конференції Рамштайн оголосила про великий пакет військової допомоги Україні.
13:29
СБУ затримала інформатора російської розвідки, який шпигував за ЗСУ на Миколаївщині із допомогою дронів
21:51
Дві країни, які надали Україні загалом найбільше танків та іншої важкої бронетехніки, утворюють "бронетанкову" коаліцію.
08:25
Если раньше появление в Гугле откровенно идиотских анонсов статей российских пропагандистов вызывало смех, то сейчас их бред способен вызвать разве что беспокойство о психическом здоровье их писавших.
08:19
У ніч на 19 березня в небі над Одеською областю було збито два розвідувальні дрони росіян.
11:59
Країна-агресор, тобто росія, має репутацію нафтової держави, країни-бензоколонки. Але зараз все йде до того, що росія залишиться без палива, тобто - у нафтовій державі починається дефіцит нафтопродуктів. А все тому, що українські дрони успішно б'ють по російським нафтопереробним заводам.
07:57
З минулого тижня рух суден з великих морських портів Одеської області здійснюється цілодобово.
07:21
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 19 березня 2024 р. Вночі не було повітряних ударів росіян.