21 марта 2024

17:36
(дайджест антироссийских новостей)
17:33
Для мешканція напівзруйнованої 9-поверхівки у Пересипському районі Одеси дуже суттєво збільшили обсяги компенсації за втрачене житло за державними програмами.
16:40
Одеська область посідає п'яте місце серед регіонів України за кількістю дорожньо-транспортних пригод: тільки за два місяці з початку року в регіоні зареєстровано 181 ДТП.
15:40
'Именно так назвал один из самых массированных ракетных обстрелов Киева заместитель гендиректора компании по производству средств радиоэлектронной борьбы (РЭБ) Анатолий Храпчинский:
15:04
Напередодні і сьогодні над морем біля Одеської області було збито загалом три розвідувальних російських дрони.
14:29
Естонія оголосила про новий пакет військової допомоги для України
12:34
Уряд Іспанії планує надати Україні 20 танків Leopard 2A4 та відзвітував про вже надану допомогу.
12:19
Динаміка завантаження залізниці у напрямку морських і дунайських портів Одеської області свідчить про зростання вантажоперевезень у цьому напрямку та зменшенні перевезень до західних кордонів.
10:43
Дерусифікація та деколонізація у назвах населених пунктів Одеської області триває. Верховна Рада вирішує перейменувати ще 11 міст і селищ, де місцева влада не спромоглася вчасно вирішити питання про нові назви самостійно.
10:29
В Оренбурге арестовали двух сотрудников ЛГБТ-клуба Pose, которых обвиняют в организации деятельности "экстремистской организации". Центральный районный суд Оренбурга отправил в СИЗО администратора и арт-директора этого заведения, сообщает в среду, 20 марта, пресс-служба суда, не называя их фамилии.
10:13
Мова йде про чергову спробу держави продати порт Білгород-Дністровський.
08:32
У ніч на 21 березня росіяни завдали ракетний удар по Україні, головною ціллю якого став Київ. Та цей удар для росіян став повним фіаско.
08:20
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті станом на ранок 21 березня 2024 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ. Вночі був потужний ракетний удар росіян по Києву.
08:23
Через аварію на одній з підстанцій, в Одесі немає світла в частині Хаджибейського та Київського районів, також є проблеми з водопостачанням.