1 марта 2024

16:21
Місцева влада Южненської міської територіальної громади запустила чотири автобусних маршрути, які пов'язуть місто Южне з навколишніми селищами і при цьому охоплюють і саме місто. Ці автобуси безкоштовні для пасажирів - всі видатки сплачують з місцевого бюджету громади.
16:19
Члени парламенту та міністри уряду Великобританії на приватному рівні закликають урядовців Німеччини
15:44
Командующий Стратегическим командованием США Энтони Коттон на встрече с законодателями США заявил, что сейчас важно ускорять темпы модернизации ядерной триады США из-за противостояния с Китаем и россией.
15:06
Україна вже влітку отримає від Франції 100 сучасних дронів-камікадзе, розроблених французькою компанією Delair. Про це повідомив 29 лютого, міністр оборони Франції Себастьян Лекорню.
13:49
В "Укрзалізниці" підвели підсумки зимового сезону пасажирських перевезень поїздами далекого сполучення.
11:08
Останніми днями знову почалося обговорення можливої російської загрози для Одеси. Що ж відбувається та чи є така загроза насправді?
12:32
Уряд Канади всерйоз розглядає можливість відправки своїх військових підрозділів до України за умови виконання небойових завдань.
11:47
Порти Одеса, Чорноморськ і Південний за лютий 2024 року обробили 8 мільйонів тон вантажів, і це майже довоєнний показник.
10:59
Напередодні на одному з одеських пляжів помітили зірвану з якоря морську міну.
10:16
Долго не мог понять, почему правительство Польши за 2,5 месяца пребывания у власти не предприняло ничего, чтобы прекратить бесчинства фермеров на границе с Украиной? Даже не приехало на ту самую границу, когда туда прибыли члены правительства Украины во главе с Денисом Шмыгалем. Ответ на этот и многие другие сопутствующие вопросы пришел сегодня и заставил оторопеть всех, кто прослеживал за данной тематикой...
09:29
У ніч на 1 березня сталася повітряна атака східних регіонів України невеликою кількістю ракет і дронів.
08:49
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті станом на ранок 1 березня 2024 р. на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ.