22 марта 2024

20:41
Через критичні пошкодження об'єктів енергетики в Одесі та Одеському районі запроваджують режим економії електроенергії та екстрені відключення.
20:34
Увечері 22 березня росіяни знову обстріляли Одеську область з використанням балістичної ракети.
16:36
Сьогоднішній російський повітряний удар не лише завдав великої шкоди енергосистемі, а й забрав життя п'ятьох людей.
14:22
"Charity begins at home", - говорят американцы, что можно приравнять к "своя рубашка ближе к телу".
14:16
На росії, схоже, готуються, нарешті, визнати те, що вони вчинили в Україні не "спеціальною воєнною операцією", а війною - тобто, назвати речі своїми іменами. Але у російській педерації, схоже, забули, що країни-члени ООН не мають права оголошувати війну.
14:09
Найбільша фракція парламенту Німеччини - Бундестагу у особі свого лідера Торстена Фрая вважає, що федеральний уряд на чолі з Олафом Шольцем таки прийме остаточне рішення про надання Україні далекобійних ракет Taurus.
13:46
В Одесі після російського повітряного удару склалася критична ситуація у енергосистемі.
13:27
Сьогоднішній ракетно-дроновий удар завдав дуже важкі ураження енергетичній системі України. Ситуація в Одеській області одна з найважчих.
13:40
У південних регіонах України загалом збили минулої носі 25 дронів типу "шахед" та 17 крилатих ракет.
13:35
Незважаючи на надскладну ситуацію у енергетиці, 22 березня одеський міський електротранспорт працює у штатному режимі, лише з невеликими змінами деяких маршрутів.
12:45
Офис интеллектуальной собственности Европейского союза (EUIPO) отказал Госпогранслужбе Украины в регистрации прав на фразу "Русский военный корабль, иди на х...й" (Russian warship, go f...ck yourself) в качестве торговой марки, так как считает, что лозунг не соответствует требованию к торговой марке, пишет Politico.
08:12
У ніч на 22 березня росіяни завдали комбінований повітряний удар по Україні із застосуванням крилатих, балістичних, аеробалістичних ракет та дронів-камікадзе у великій кількості - 151 . Його цілями стали об'єкти енергетики по всій країні, міста Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя та інші. Цей удар став найпотужнішим аж з весни-літа минулого 2023 року.
08:04
'Внаслідок російського повітряного удару у ніч на 22 березня деякі ділянки залізниці знеструмлені, частина пасажирських поїздів йде з затримками та під тепловозною тягою.
08:01
Повідомляємо про головні події на фронті останньої доби за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ станом на ранок 22 березня 2024 р. Вночі був наймасштабніший повітряний удар аж з літа минулого року із застосуванням ракет різних типів та дронів-камікадзе.