6 марта 2024

16:23
Правоохоронець у Одеській області вимагав велику суму грошей за те, щоб не давати хід справі про крадіжку. Його затримали.
16:31
Відомо, де саме морські дрони ГУР МО України знищили російський патрульний корвет "Сергій Котов".
16:42
Ракетний удар, який завдали росіяни вранці 6 березня, призвів до загибелі людей, що підтвердив президент України.
16:13
Эту удивительную историю рассказал мне бывший сотрудник Грозненского телевидения Замбулат Идиев, с которым мы познакомились на съемках фильма о трагической гибели в Одессе моего дуга, чеченсчкого поэта и патриота Ичкерии Имама Алимсултанова. 
16:02
Німеччина братиме участь у чеській ініціативі щодо закупівлі 800 тисяч артилерійських снарядів для України.
15:35
Великобританія готова передати Україні заморожені активи росії
15:27
Написать на эту тему меня сподвигла более чем с(т)ранная новость, прочитанная в одном из немецких изданий: "Суд в Адыгее по иску генпрокуратуры россии признал экстремистом украинского олигарха Игоря Коломойского и постановил конфисковать его активы в пользу государства".
15:21
СБУ показала модернізовану версію морських дронів. А у США обіцяють, що Україна має дуже багато "сюрпризів" для російського флоту, які призведуть до його знищення.
13:43
Вранці 6 березня росіяни завдали ракетний удар по Одесі.
15:12
Міноборони Франції офіційно повідомило про передачу Україні нового пакету військової допомоги, у якому є бронетехніка та артилерія.
15:07
Міжнародний кримінальний суд 5 березня видав ордери на арешт командувача дальньої авіації Росії Сергія Кобилаша й командувача Чорноморського флоту РФ Віктора Соколова. Про це повідомила пресслужба суду.
08:55
У ніч на 6 березня росіяни атакували значну частину України, і Одеську область в тому числі, великою кількістю дронів-камікадзе.
08:41
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті за офіційною інформацією Генерального штабу ЗСУ станом на ранок 6 березня 2024 р. Вночі був потужний повітряний удар дронами-камікадзе.