27 марта 2024

17:16
Найбільш складною ситуація з електропостачанням залишається у Одесі та Харкові.
16:47
При цьому за день у портах вивозять стільки зерна, скільки за цілий місяць транзитом через Польщу сухопутним шляхом.
15:16
Фрагмент разговора Лукашенко выложил белорусский провластный Telegram-канал "Пул Первого". На видео белорусский диктатор интересуется шириной Сувалкского коридора, о котором "все время они вякают" (кого именно иимел ввиду кортофельный презик непонятно - Польшу, Литву или НАТО в целом).
14:52
П'ятим за рахуном заступником голови Одеської ОВА призначено через процедуру погодження у Кабміні Антона Шалигайла.
10:56
Повітряні удари росіян продовжуються, хоча і обмеженого масштабу. Також нагнітається штучна напруженість щодо можливості ракетних ударів.
12:50
Уряд Франції планує надати Україні ще до 80 самохідних артилерійських установок CAESAR.
11:32
Вы будете смеяться, но сегодня Гугл явно перестарался, опубликова сразу три анонса на одну и ту же тему, еоторые абсолютно не согласуются со здравым смыслом.
11:15
СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала ракетні удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ, позиціях українських військових в Одесі і на Полтавщині.
10:14
Через російські удари по енергетичній інфраструктурі Одеської області було порушено елекропостачання порту Одеси, що спричинило зменшення інтенсивності обробки вантажів.
08:50
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 27 березня 2024 р.