2 марта 2024

23:35
Продовжується пошуково-рятувальна операція на місці влучення російського дрону, який зруйнував 9-поверховий житловий будинок в Одесі. Вже відомо про не менше як 8 загиблих людей, в тому числі двох дітей. Оголошено траур.
23:38
1 березня в Одесі відкрили три нові імені на "Алеї Зірок" на Театральній площі.
23:25
Началом этой забавной "цирковой программы" стало заявление российской пропагандистки Маргариты Симоньян о том, что в ее распоряжении имеется 40-минутная аудиозапись, на которой "высокопоставленные офицеры бундесвера" обсуждают возможные удары по Крымскому мосту с помощью немецких дальнобойных крылатых ракет TAURUS. В подтверждение этих слов Симоньян опубликовала расшифровку разговора, который, по ее словам, состоялся 19 февраля 2024 года, а также саму аудиозапись беседы, участники которой общаются друг с другом на немецком языке.
10:05
У ніч на 2 березня 2024 р. росіяни завдали повітряного удару дронами-камікадзе, основними цілями якого стали Одеса і Харків, де є руйнування, загиблі та поранені.
09:58
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 2 березня 2024 р. Вночі був повітряний удар дронами-камікадзе, від якого постраждали Одеса і Харків.