13 марта 2024

18:50
Вдень 13 березня удар друга спроба за добу ракетного удару по Одеській області.
15:52
Портал "Євроосвіта" склав рейтинг ефективності вищих навчальних закладів України за критерієм участі та результатів їх наукових проектів.
15:32
Залізниця Молдови вважає необхідним хоча б частково відновити вантажні перевезення через перехід Кучурган - Новосавицька у Одеській області.
15:35
Президент Турции Реджер Тайип Эрдоган заявил, что Анкара продолжит работать над возрождением Черноморского зернового соглашения, которое Турция навязала Украине совместно с ООН.
09:03
З вечора 12 і до ранку 13 березня росіяни завдають точкові ракетні удари та здійснили наліт дронами-камікадзе на цілу низку українських міст, зокрема по Одесі, Кривому Рогу, Сумам.
15:23
В Одеській міській раді відбудеться ротація депутатів - деяких з тих, що здали мандати, замінять інші.
14:39
Укрзалізниця на період шкільних весняних канікул у останній тиждень березня призначає додаткові рейси у найбільш затребуваних напрямках.
11:32
У рамках анонсованого раніше великого обсягу підтримки, розрахованого на кілька років, Данія надає черговий пакет військової допомоги Україні.
09:01
Три сообщения, дополняющие друг друга.
08:57
Повідомляємо про головні події на фронтах за останню добу за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ станом на ранок 13 березня 2024 р. Увечері, вночі та вранці росіяни завдали ряд точкових ракетних ударів та здійснили наліт "шахедами", в тому числі по Одесі, Сумам, Кривому Рогу.