14 марта 2024

16:18
Складено рейтин міст - обласних центрів України, яки виділяють кошти зі своїх міських бюджетів на потреби оборони України. Одеса займає у ньому 5 місце.
16:26
Путин, похоже, начал "перетрахивать" (автор термина - Лукашенко) российскую армию. Действуя по принципу "рыба гниет с головы, армия с генштаба", он отправил в отставку его начальника - запойного Валерия Герасимова, единственного генерала, пока еще не утратившего способности думать головой.
16:05
"Укрзалізниця" у перші дні березня перевозить відносно менше зернових вантажів, ніж раніше.
15:48
СБУ затримала у Миколаєві інформатора фсб, який влаштував у квартирі «спостережний пункт» за колонами ЗСУ.
13:58
В Одесі скоро вперше за час війни може відбутися футбольний матч, за яким на стадіоні зможуть спостерігати глядачі. Але саме у такому форматі не відбудеться.
13:52
В Кропивницком задержан директор областного "Театра корифеев", который за 3,5 тысячи долларов трудоустраивал в этом храме Мельпомены уклонистов.
13:04
Рада Євросоюзу ухвалила на рівні послів рішення про фінансування військової допомоги Україні на суму у 5 мільярдів євро.
09:36
У ніч на 14 березня відбувся новий достатньо потужний удар дронами-камікадзе по Україні.
11:08
За последние три дня, 12–14 марта, украинские беспилотники атаковали российские нефтеперерабатывающие предприятия в Рязанской, Ростовской и Нижегородской областях. Пострадавшие объекты составляют примерно 12% мощностей РФ по переработке нефти. Об этом 13 марта пишет издание Bloomberg.
11:05
Державна судноплавна компанія "Українське Дунайське пароплавство", яка базується на порти Ізмаїл та Рені Одеської області, вперше за час своєї роботи отримає наглядову раду.
08:39
Інформуємо про головні події останньої доби на фронті станом на ранок 14 березня 2024 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ. Вночі був повітряний удар росіян дронами-камікадзе.