В Одесі знову запускають котельні та насосні станції

Понедельник, 25 марта 2024, 13:50
Ситуація з електропостачанням, водопостачанням та центральним опаленням в Одесі поступово покращується, але залишається надскладною.

Після нічного пошкодження одного з об'єктів енергетики в Одеському районі в Одесі та околицях запровадили екстрені відключення електроенергії. У першій половині дня 25 березня з інформації НЕК "Укренерго" стало відомо про зупинку Одеської ТЕЦ та деяких вітрових електростанцій - яким не було куди постачати електроенергію через пошкодження підстанцій та ліній електропередач. Були відключені від електропостачання і насосні станції водопроводу.

Однак енергетики та комунальники намагаються відновити роботу критичної інфраструктури. 

"Через влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури в місті були введені екстрені відключення електроживлення, зупинена робота ТЕЦ, двох міських котелень та насосних станцій Інфоксводоканала.
Наразі водопостачання та водовідведення в місті відновлено. Також відновлено роботу котелень в Пересипському районі. Відбувається запуск ТЕЦ",
- сказав мер Одеси.

За інформацією енергетиків, на пошкодженому обʼєкті  проводяться відновлювальні роботи. На цей період прийнято рішення відкрити в Одесі комунальні пункти незламності.  

Працюють усі міські бювети,  медичні установи, центри надання адміністративних послуг. 

Через дефіцит потужностей роботу міського електротранспорту тимчасово призупинено. На магістральних маршрутах збільшено кількість рухомого складу автобусів середнього та великого класів.

comments powered by HyperComments