30 сентября 2022

19:08
Сьогодні, 30 вересня, у свій 219-й день, Велика Вітчизняна війна українського народу проти російських загарбників вийшла на новий рівень ескалації. Мир настане після повного вигнання окупантів та вже за наступного президента росії. Саме так відреагувала Україна на так звану "анексію" окупованих областей росією.
13:11
Генеральный директор "Укрпошти" Игорь Смелянский подписал "приказ" о том, что территория российского Кремля принадлежит компании. Об этом он написал 30 сентября в Telegram.
16:08
На телеканалі "Перший Міський. Одеса" проаналізував сьогоднішню оперативну обстановку на фронті 30 вересня. Як росіян оточили в Лимані, чому російська мобілізація не має ніякого сенсу та яку військову допомогу отримує Україна.
16:05
Как и все, что делает российская власть, могилизация мужского населения россии приняла самые извращенные и неразумные формы.
13:06
У міністерстві культури України оприлюднили документи про заявку на включення центру Одеси до переліку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.
12:39
Дунайські порти Одеської області стали одним з транзитних пунктів перевалки українського зерна на морські судна у румунському порту Констанца.
12:34
Про відмову у важкій зброї заявив в.о. міністра оборони Болгарії Дімітар Стоянов.
12:26
В Одесі поліція викрила та затримала адміністраторів мережі проросійських каналів, серед яких були неповнолітні.
11:58
Что происходит в Иране?
11:30
Російський диктатор путін зробив перший крок з анексії росією окупованої території Запорізької та Херсонської областей.
11:08
Протягом дня 30 вересня і аж до вечора у двох районах Одеси немає електропостачання.
10:34
Окрім невдалої спроби атакувати Одесу дронами, росіяни минулої ночі здійснили жахливі за своїми наслідками ракетні обстріли Дніпра, Запоріжжя та Миколаєва.
09:54
Пункт "Верхний Ларс2 на границе России с Грузией работает в штатном режиме, границу можно пересечь исключительно на транспорте (автомобиле, велосипеде, самокате и так далее), но не в пешем порядке, чем успешно пользуются не желающие могилизироваться дезертиры - покупают велосипеды и самокаты у стоящих перед погранпереходом "специально обученных" осетинских мальчишек.
09:28
Інформуємо про перебіг бойових дій на фронтах та в Одеській області за офіційними даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь".
01:17
Пізно увечері 29 вересня росіяни здійснили повітряну атаку Одеси та Миколаєва безпілотниками іранського виробництва.