21 сентября 2022

17:29
На півдні Одеської області служба автодоріг розпочала ремонт ділянки дороги Т1627, яка йде від Арцизу до кордону з Молдовою - КПП "Серпневе" біля молдавського містечка Басарабяска.
15:57
(по материалам издания Deutsche Welle)
15:43
Станом на 21 вересня з морських портів Одеської області експортували вже майже 4,3 мільони тон сільськогосподарських вантажів на 185 суднах.
14:46
В Одесі почалося онлайн-опитування містян щодо майбутньої долі пам'ятника російській імператриці. Цей процес, а також онлайн-конференція щодо цього пам'ятника вже показали, як багато нинішніх та колишніх одеситів готові відстоювати самі або за гроші ідеї "руzzкого міру" в українській Одесі. Також відзначимо, як культурні народи на прикладі пам'ятників зберігають свою культуру та історичну пам'ять.
15:06
Президент США Джо Байден предложит кандидатуру Линн Трейси на должность посла в россии. Сейчас она возглавляет американскую дипмиссию в Армении.
15:28
Служба автодоріг Одеської області попереджає про тимчасове перекриття руху по мосту через Хаджибейський лиман на автотрасі Одеса - Київ та пов'язані з цим незручності у період 22-24 вересня.
15:15
Мер Одеси Генадій Труханов розповів про мету майбутньої реконструкції Театральної площі.
11:18
Если бы путина были яйца, то он... объявил бы нам войну. А так лишь подписал указ о частичной мобилизации. Словно до этого он ее не пытался проводить.
11:11
Станом на 21 вересня росія тримає у Чорному морі три ракетні кораблі - як і вчора. Вони загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
11:11
Станом на 21 вересня росія тримає у Чорному морі три ракетні кораблі - як і вчора. Вони загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
11:16
По ряду локацій у трьох районах Одеси вдень 21 вересня немає електроенергії.
10:11
20 вересня в Одесі відбулося засідання міського виконкому, на якому розглянули єдине питання - про автомобільні парковки.
08:55
Никто не знает, что именно скажет завтра бункерная мерзота (а она обязательно даст о себе знать). Важно другое - ничего хорошего для нас от нее ждать не стоит.
08:48
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 21 вересня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.
00:53
Весь день и весь вечер 20 сентября мы ждали, чего же скажет нового путин, объявит ли он войну Украине - но не дождались. Поэтому сейчас я отвечу на все вопросы, в том числе почему путин ничего не сказал, почему путину конец, а также отвечу и на новый главный для всех россиян вопрос - как уехать из россии.