27 сентября 2022

14:43
З 9 суден, які вийшли в море 27 вересня з портів Одеської області, є один досить великий балкер класу "кейпсайз".
15:25
Заплановані на 2022 рік "стандартні" майже 50 мільйонів гривень "громадського бюджету" в Одесі використовувати не будуть та переведуть до резервного фонду.
15:43
Одеська міська рада збирається надати фінансову допомогу своєму комунальному підприємству "Одесміськелектротранс".
15:23
"Говорят, что едва Санчо отправился на свой остров, как Дон-Кихот в туже минуту почувствовал глубокое сожаление об отъезде его и всю тяжесть своего одиночества; так что если бы он мог отнять у Санчо губернаторство и воротить его назад, он непременно сделал бы это". (Мигель Де Сервантес "Дон-Кихот Ламанчский")
14:47
Увечері 26 вересня російським ракетним ударом було зруйновано до непридатного стану аеропорт у Кривому Розі.
13:41
Продовжуємо щоденне відстеження діяльності чорноморського флоту росії, можливість ракетного удару з моря по Одесі станом на 27 вересня.
13:41
Продовжуємо щоденне відстеження діяльності чорноморського флоту росії, можливість ракетного удару з моря по Одесі станом на 27 вересня.
12:51
В федеральных землях на востоке Германии, где когда-то "процветала" ГДР, ветераны СЕПГ (партии Эриха Хонеккера, который целовался "взасос" с Брежневым) и их последователи из Левой партии вывели любителей россии на акции протеста против роста цен, а также с призывами отменить санкции против России и прекратить поставлять оружие Украине. Об этом сообщает агентство dpa в понедельник, 26 сентября.
12:47
На прикладі того, що відбувається у Мелітополі, можна зрозуміти, як саме окупанти проводять свої псевдореферендуми. Фактично вони відбуваються під загрозою зброї для мешканців окупованих територій.
12:06
СБУ затримала російського агента, який "наводив" удари дронів-камікадзе на півдні Одеської області.
11:35
Увечері 26 та вранці 27 вересня росіяни спробували завдати удару по Одесі та по Миколаївській області іранськими дронами-камікадзе. Всі вони були збиті ППО.
08:59
Йде вже 216-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників, 27 вересня. Ми з Рудим повідомляємо оперативну інформацію за сьогодні про спроби росіян атакувати Одесу та Одеську область, про ситуацію на морі та події на фронтах.
10:34
Моисей убедил евреев покинуть Египет, чтобы искать Землю обетованную. И они ему таки поверили...
09:18
27 вересня основні тролейбусні маршрути Одеси знову працюють у нормальному режимі.
08:55
Повідомляємо про головні події на фронтах станом на ранок 27 вересня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.