26 сентября 2022

19:38
Сегодня ночью диспетчер береговой площадки "Северного потока 2" зафиксировал резкое падение давления в линии А. Береговые службы Германии, Дании, Швеции, Финляндии и России были немедленно оповещены. Идет расследование", - говорится в комментарии компании.
13:38
«Українське Дунайське пароплавство» (УДП) має намір повернути на Середній Дунай частину флоту, який був передислокований на інші маршрути для забезпечення експорту аграрної продукції в умовах закриття морських портів, та починає розробляти нові лінії перевезень. Про це повідомив в.о. генерального директора УДП Дмитро Москаленко.
13:31
Встановлені на багатьох автомагістралях Одеської області штучні перешкоди для руху почали прибирати.
13:13
Станом на 26 вересня росіяни продовжують загрожувати Одесі та іншим містам України ракетними обстрілами з моря з бойвих кораблів.
13:13
Станом на 26 вересня росіяни продовжують загрожувати Одесі та іншим містам України ракетними обстрілами з моря з бойвих кораблів.
13:55
З сьогоднішнього дня, 26 вересня, в Одеси вимушено, з технічних причин, змінили три маршрути тролейбусів.
12:55
Вночі 26 вересня росіяни завдали удару по військовому об'єкту в Одеській області. Публікуємо все, що відомо на даний момент на основі офіційної інформації.
12:33
Продовжується судноплавство "зерновим коридором", незважаючи на атаки безпілотників по Одесі та навіть одеського порту, що прямо порушує всі "зернові домовленості".
08:42
Наш огляд оперативної ситуації за 26 вересня зосереджує увагу на спробах росіян атакувати Одесу та Одеську область безпілотниками виробництва Ірану. Також, звичайно, про ситуацію на фронтах, про загрозу з моря та міжнародні відносини. Йде вже 215-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників.
12:23
Увечері 25 вересня біля Ізмаїлу згоріли чотири вантажних машини - два бензовози та два зерновози.
10:00
В Усть-Илимск Иркутской области мужчина открыл стрельбу в военкомате. В результате стрельбы был ранен военком, который позднее умер в реанимации.
08:38
Повідомляємо про головні події на фронті та в Одеській області за офіційними даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь" станом на ранок 26 вересня.