15 сентября 2022

21:47
Намальований художницею Юлією Подмогіною кіт, який тримає у лапах пляшку з "коктейлем Молотова", став неофіційним символом української Одеси та бажання одеситів захищати Україну і рідне місто від російської агресії. Але художниці намагаються заборонити зображати назву міста латиницею.
15:29
Основна інформація про маршрут одеського трамваю №7, який тимчасово курсує від вулиці Паустовського до 11-ї станції Люстдорфської дороги по лінії "Північ-Південь", а також фотогалерея та відео маршруту.
20:08
Сьогодні за ініціативи СБУ в Україні остаточно заборонили діяльність партії "ОПЗЖ". 
20:05
Інформуємо про головні події дня 15 вересня на основі вечірнього офіційного зведення Генштабу ЗСУ.
19:57
Пройшло літо — квітуче, яскраве, тепле, коли найлегше даються яскраві поєднання одягу. З приходом холодної пори року багато хто відкладає різнобарвні речі й змінює свій гардероб на щось, що виділяється значно менше. Та насправді мінлива осіння погода не завадить одягатися сміливо, якщо підбирати речі правильно. Тим більше безліч яскравих образів можливо скласти на основі базового одягу.
17:20
Слідкуємо за діями російського флоту у Чорному морі, а також за тим, як один з нових військових кораблів привели у Севастополь пошкодженим - на буксирах.
16:31
Станом на 15 вересня ось як відбувається судноплавство з морських портів Одеської області за зерновим коридором. А на Дунаї почався регулярний рух контейнерних караванів.
13:10
15 вересня стало відомо про дуже цікаві речі щодо російського флоту у Чорному морі. А тим часом судноплавство з морських портів Одеської області нарощує темпи. Головні морські новини.
13:10
15 вересня стало відомо про дуже цікаві речі щодо російського флоту у Чорному морі. А тим часом судноплавство з морських портів Одеської області нарощує темпи. Головні морські новини.
16:07
За інформацією СБУ, суд виніс вирок бойовику терористичних організацій "лднр" - його посадили на 14 років ув'язнення.
15:35
18 фільмів національної програми Одеського міжнародного кінофестивалю покажуть у рамках Варшавського кінофестивалю - 11 повноматражних та 7 короткометражних стрічок.
13:19
Похоже, россия "откликнулась" на просьбу Армении о помощи и начала активную подготовку государственного переворота в Ереване.
13:15
Роботу аміакопроводу "Тольятті - Одеса" та Одеського припортового заводу пропонують у ООН в рамках "зернового коридору".
12:01
Показуємо, як у перші три дні роботи курсує одеський магістральний трамвай "Північ-Південь".
12:25
За рішенням Господарського суду Одеської області незаконна забудова в Одесі у Старобазарному сквері повинна бути знесена за рахунок забудовника.
11:12
Россия пытается не дать президенту Украины Владимиру Зеленскому выступить на Генеральной ассамблее ООН в формате видеообращения,
10:34
14 вересня відбувся спільний візит до Одеси міністрів закордонних справ Литви Габрієлюса Ландсбергіса та Ірландії Саймона Ковені за участю Міністра МЗС України Дмитра Кулеби.
09:25
Протягом ночі та ранку 15 вересня небезпеку затоплення Кривого Рогу вдалося відвернути.
08:58
З сьогоднішнього дня від Харкова до звільненого міста Балаклея курсує двічі на день пасажирський потяг. Перший рейс виявився досить заповненим людьми - вони повертаються додому.
08:52
Інформуємо про події на фронтах за офіційними даними Генштабу ЗСУ на ранок 15 вересня.