2 сентября 2022

19:12
Загалом з 1 серпня, від початку дії "зернового коридору", з морських портів Одеської області вийшли в море 68 суден, на яких навантажено більше 1,7 мільйона тон української аграрної продукції.
14:52
На жаль, сьогоднішне святкування Дня міста в Одесі перетворилося на офіціозну фікцію та викликає у мене блювотний рефлекс.
18:08
Чорноморський флот росії 2 вересня трохи скоротив кількість ракетних кораблів у морі, які загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
18:08
Чорноморський флот росії 2 вересня трохи скоротив кількість ракетних кораблів у морі, які загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
17:35
Начну, пожалуй, со знакомого с детства стихотворения Корнея Чуковского:
15:10
Аналізуємо ситуацію у Чорному морі, судноплавство в Одесі та дії флоту росії 2 вересня.
17:08
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що наша держава розраховує на отримання від США танків "Абрамс", а від Німеччини - танків "Леопард-2".
17:13
На осінь 2022 року "Укрзалізниця" дещо змінює розклад ряду пасажирських потягів "Інтерсіті". У напрямку Одеси "Інтерсіті" все ще не курсують взагалі.
10:30
Багато років не вщухають суперечки про те, скільки років Одесі: трохи більше 200, таки 600 чи набагато більше? Як історик скажу: не читайте підручники. Думайте головою, співставляйте факти і робіть висновки. Отже, трохи роздумів про історію заснування Одеси та Петербургу, які ще іноді називають Південною Пальмірою та Північною Пальмірою. Та відповідь є - і вона досить однозначна.
14:14
"Экскурсия" миссии МАГАТЭ на Запорожскую АЭС продолжалась несколько часов, после чего покинула объект и отправилась в обратный путь.
10:12
Оперативне командування "Південь" ЗСУ відзвітувало про результати та події на південному фронті. Тут продовжуються удари по мостам через Дніпро з метою блокади росіян та поступове знищення окупаційних сил ракетно-артилерійськими та авіаційними ударами.
09:35
Наданий раніше "Укрзалізниці" кредит Європейського банку реконструкції та розвитку повністю спрямовується на підтримку ліквідності компанії замість електрифікації одного з напрямків на Одеській залізниці.
09:30
Інформуємо про перебіг подій на фронтах станом на ранок 2 вересня за оперативними даними Генштабу ЗСУ.