Росіяни обстрілюють ракетами Дніпро, Запоріжжя та Миколаїв

Пятница, 30 сентября 2022, 10:29
Окрім невдалої спроби атакувати Одесу дронами, росіяни минулої ночі здійснили жахливі за своїми наслідками ракетні обстріли Дніпра, Запоріжжя та Миколаєва.
Росіяни обстрілюють ракетами Дніпро, Запоріжжя та Миколаїв

У ніч на 30 вересня росіяни завдали ракетного удару по Дніпру. Відомо про загиблого та двох поранених, удар припав по житловому кварталу та АТП, де згоріло та постраждало близько 100 автобусів. Також у Дніпрі ракета Х-22 влучила у приватний житловий будинок, де вбила цілу сім'ю.

Миколаїв обстрілювали дронами-камікадзе та обстрілом із С-300. Три "Шахіди-136" вдалося збити, один атакував адмінбудівлю в обласному центрі і ще один – об'єкт критичної інфраструктури в районі. Одна з ракет С-300 потрапила до житлової дев'ятиповерхівки. Відомо про вісім поранених. З-під завалів вдалося витягнути живу жінку.

Але найцинічніший і найжорстокіший ракетний удар відбувся вранці. Росіяни обстріляли цивільніу гуманітарну колону на виїзді із Запоріжжя. Як повідомляє місцева влада, "люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу". Внаслідок обстрілу колони загинули 23 особи, 28 отримали поранення.

comments powered by HyperComments