14 сентября 2022

21:11
Вдень 14 вересня росіяни ракетними ударами атакували Одеську область та створили смертельну загрозу для Кривого Рогу. Оперативна ситуація за сьогодні - коротко про головне.
15:21
В Одеській області зараз працюють в очному форматі 21 дитячий садок та 79 навчальних закладів працюють в очному форматі, інші дистанційно.
15:02
Одеська національна опера готує на 17 вересня прем’єру опери "Катерина" Олекандра Родіна за мотивами твору Тараса Шевченка. У театрі зазначають, що це буде наймасштабніша за часів Незалежної України постановка театру за ексклюзивною  музикою та лібрето.
14:58
Затримана робила це під час проїзду у автобусі.
14:46
В Одесі готуються з 1 жовтня в порядку експерименту запровадити оплату послуг паркування автомобілів за допомогою мобільного додатку.
14:21
За півтора місяці дії "зернового коридору" з трьох великих морських портів Одеської області експортували на 134 суднах 3,1 мільйона української аграрної продукції.
14:07
В последнее время складывается впечатление, что мы никак не можем поделить одну и ту же женщину не слишком строгих правил. Одни хотят перевести ее в горизонтальное положение и вывести в укромное место (например, двор краеведческого музея), другие настаивают на том, что процесс общение с нею должен проходить исключительно стоя, прямо посредине площади на глазах многочисленных прохожих.
11:55
14 вересня росіяни різко збільшили склад свого оперативного з'єднання чорноморського флоту у морі, яке загрожує масованими ракетними обстрілами всій Україні, в тому числі Одесі та іншим великим містам.
11:55
14 вересня росіяни різко збільшили склад свого оперативного з'єднання чорноморського флоту у морі, яке загрожує масованими ракетними обстрілами всій Україні, в тому числі Одесі та іншим великим містам.
13:51
14 вересня на одеській Алеї Зірок на Театральній площі відкрили ще три зірки, присвячені трьом видатним одеситам.
12:21
В Одесі проводяться комплексні роботи з відновлення зупинкових комплексів, які були пошкоджені вандалами.
11:49
В Одессе 13 сентября запустили трамвайный пассажирский маршрут "Север – Юг". Он объединил между собой два крупнейших спальных микрорайона – Таирова и Котовского.
11:06
Інститут вивчення війни дійшов висновку про фактичне визнання росією військової поразки на фронті у Харківській області та про перекладання відповідальності за це на оточення путіна.
10:10
За словами радника президента США з національної безпеки Джона Кірбі, вже готується ще один пакет військової допомоги для України.
09:30
Керівництво "Укрзалізниці" та міністерства інфраструктури показали стан залізниць та автошляхів на деокупованій території Харківської області.
09:01
Повідомляємо про ситуацію в Одеській області та на фронтах станом на ранок 14 вересня за оперативними даними Генштабу ЗСУ та Одеської військової адміністрації.