29 сентября 2022

20:29
29 вересня - 218 день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Що відбувається в Одесі, де сновигає російський флот, яка зараз ситуація на фронтах та як наростає дійсно велика загроза ядерного удару.
19:35
Ограничения на цену российской нефти, алмазодобывающая компания «Алроса», икра, водка и сигареты, косметика, средства для макияжа и бритья, мыло и туалетная бумага - все это может оказаться в новом отраслевом санкционном пакете Евросоюза.
18:24
Група зрадників вчинила в Одесі провокативну акцію та планувала зробити ще одну у день народження путіна, а також займалася викраденням людей.
15:54
Станом на 29 вересня з морських портів Одеської області вийшли в море 238 суден, які вивезли 5,46 млн. тон української аграрної продукції.
14:20
Тук-тук... Это я - президент Байден. Принес посылку для ваших мальчиков!
14:09
За словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова, зараз Україна через пошкодження під час бойових дій чи ворожу окупацію не може використовувати до 6 тисяч кілометрів залізниць.
13:05
Продовжуються затримання різноманітних колаборантів та любителів російської агресії та "русскогомира" в Одесі.
12:16
Прокуратура Берлина, а также правоохранительные органы ряда других федеральных земель Баден-Вюртемберга, Баварии и Северной Рейн-Вестфалии провели в среду, 28 сентября, обыски в штаб-квартире и региональных отделений партии "Альтернатива для Германии", в результате мероприятий были скопированы различные "документы и носители информации". Обыски проводились в связи с подозрениями в нарушении партийного законодательства (иностранном финансировании партии) и растрате средств партийной кассы.
21:50
Нещодавно трамвай в Одесі відзначив свій "некруглий" ювілей - 112 років з моменту запуску перших електрифікованих ліній у місті. Після тривалої кризи, що продовжувалася більш як 25 років, завдяки реформі децентралізації місцевої влади, трамвай в Одесі почав оновлюватися чи не найдинамічніше в Україні. Цей процес загальмувався під час війни, але навіть воєнний стан не завадив розвитку. Досліджуємо історію одеського трамваю за останні 40 років - з 1982 по 2022 р., а також аналізуємо розвиток останніх 7-8 років після реформ децентралізації.
11:40
Дмитро Фучеджі, який очолював одеську міліцію 2 травня 2014 року та не запобіг масовим заворушенням, в результаті яких загинуло 48 людей, заочно відправиться під суд.
11:28
Вранці 29 вересня на автодорозі між Одесою та Южним сталася аварія - вантажівка зіткнулася з пасажирським автобусом. 17 людей постраждали.
09:32
(занимательная конспирология)
09:06
Повідомляємо про основні події на фронтах за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ на ранок 29 вересня.