5 сентября 2022

14:54
Продовжується методична робота ЗСУ по вогневому контролю за переправами через Дніпро у Херсонській області. Зараз російські окупанти знову залишилися без мостів та переправ.
18:24
Новым главой Консервативной партии и премьер-министром Великобритании станет министр иностранных дел Соединенного Королевства Лиз Трасс. Об этом на церемонии в Лондоне объявили председатель Консервативной партии Эндрю Стивенсон и глава руководящего комитета партии Грэм Брэди.
15:52
З 10 вересня в Одесі трамвайний маршрут №7 почне курсувати по повній трасі магістральної лінії "Північ - Південь" - від житлового масиву Котовського до житлового масиву Таїрова через центр міста та вокзал.
15:47
Війна між росією та Україною йде і на інформаційному фронті. Наприклад, у соцмережі "Фейсбук" видаляють акаунти українських військових, які активно ведуть інформаційну діяльність задля перемоги України, розвінчують російській фейки та повідомляють про важливі події.
13:43
Аналіз ситуації у Чорному морі 5 вересня: скільки російських кораблів загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
13:43
Аналіз ситуації у Чорному морі 5 вересня: скільки російських кораблів загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
13:15
Станом на ранок 5 вересня з морських портів Одеської області вийшли в море вже 89 торгівельних суден з більш як 2 мільйонами тон вантажів.
10:38
Огляд оперативної ситуації за 5 вересня. Одеську область майже не обстрілюють. ЗСУ проводить успішні наступальні дії одночасно на півдні та сході України в рамках стратегії непрямих дій. Зберігається загроза з моря від російського флоту, продовжується судноплавство з портів "Великої Одеси".
11:46
"Давно я так не рыдала. Ушла эпоха, в которой мы обрели свободу, перестали быть "империей зла" для всего мира и исчез страх за будущее своих детей. И главное, Горбачев отвергал насилие как способ политики и удержания собственной власти", – написала в Instagram Пугачева после похорон Горбачева.
11:50
Голови урядів України та Німеччини обговорили питання про постачання Україні німецьких танків "Леопард ІІ".
09:39
Колишній командувач американськими військами у Європі генерал Бен Ходжес вважає, що росія повинна зазнати "деімперіалізації", тобто розпаду.
09:32
Экс-президент США Дональд Трамп, выступая на митинге своих сторонников в штате Пенсильвания, процитировал якобы слова Ленина.
09:20
Ще на трьох зупинках громадського електротранспорту в Одесі, незважаючи на воєнний час, продовжують встановлювати електронні табло.
09:07
Інформуємо про перебіг подій на фронтах станом на ранок 5 вересня за даними Генштабу ЗСУ.