12 сентября 2022

18:22
Частина житлового масиву Котовського в Одесі проведе майже добу без води.
17:03
В Одесі почали втілювати у життя проект з оснащення об'єктів міста інформаційними табличками з QR-кодами за ініціативою департаменту міського господарства
18:27
Станом на вечір 12 вересня, за інформацією Генштабу ЗСУ, продовжується наступ армії України, звільнення окупованих українських територій, а росія припиняє відправляти до України нові щойно сформовані підрозділи.
16:04
Магістральний трамвайний маршрут "Північ - Південь" в Одесі по його повній трасі так і не відкрили останніми днями, хоча це й планувалось міською владою.
15:36
Окупаційні війська росії на правому березі Дніпра у самому Херсоні та у Херсонській області опинилися у дуже скрутному становищі - наступ ЗСУ змушує росіян починати здаватися або тікати.
15:30
Станом на 12 вересня у Чорному морі залишається 4 носії крилатих ракет "Калібр", які загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України. Також частина кораблів повертається у Севастополь.
15:30
Станом на 12 вересня у Чорному морі залишається 4 носії крилатих ракет "Калібр", які загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України. Також частина кораблів повертається у Севастополь.
15:25
Майже 2,8 мільйона тон сільскогосподарських вантажів вивезли з великих портів Одеської області на 122 суднах по "зерновому коридору".
14:45
Продовження великого наступу ЗСУ призвело вже до майже повного звільнення всієї Харківської області, а також до початку вигнання окупантів з Донецької та Луганської областей.
11:17
Сьогодні, 12 вересня, йде вже 201-й день війни, Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Продовжується наступ ЗСУ на сході України, дуже цікаві новини надходять з півдня. Також ми аналізуємо стан подій у Чорному морі. Коротко про головне.
14:54
Вчера утром так называемые "военкоры" потешного войска российского недоимператора начали распространять слухи о переговорах между командирами российских частей, находящихся в Херсоне и командованием ВСУ о сдаче оружия и пропуске безоружных оккупантов в Крым.
14:29
Бездепозитный бонус в казино - нужно ли соглашаться и активировать подарок?
12:29
Володимир Зеленський заявив, що не має наміру вести переговори, поки у москві говорять мовою ультиматумов.
11:02
У ході спецоперації в Одесі затримано агента російських спецслужб - колишнього керівника кримінальної розвідки Управління боротьби з оргзлочинністю (відоме як розформоване у 2015 році УБОЗ) МВС України.
09:23
Так выглядит последняя ремарка А.С. Пушкина в трагедии "Борис Годунов". Стоит припомнить, что перед нею находится весьма любопытная сцена - боярин Масальский, один из убийц вдовы Бориса Годунова и ее сына, объявляет народу: "Народ! Мария Годунова и сын ее Феодор отравили себя ядом. Мы видели их мертвые трупы. (Народ в ужасе молчит.) Что ж вы молчите? Кричите: да здравствует царь Димитрий Иванович! (Народ безмолвствует.)".
10:08
Увечері 11 вересня росіяни завдали ракетного удару по енергетичній інфраструктурі України. Більшу частину ракет збила ППО, але все ж росіяни змогли завдати певних збитків.
09:35
Через російські ракетні удари по об'єктах електроенергетики виникли знеструмлення контактної мережі на ряді ділянок залізниць на сходу України. Через це з вечора 11 вересня затримується ряд пасажирських потягів, затримки намагаються скоротити.
08:57
За словами міністра інфраструктури, аеропорт Львів першим серед великих аеропортів України може відкритися для польотів цивільної авіації.
08:58
Станом на ранок 12 вересня Одеська область залишається без обстрілів, але з загрозою з моря. Продовжуються наступальні дії ЗСУ, які звільнили біля 20 населених пунктів за добу.