19 сентября 2022

17:23
Окупаційні підрозділи російської армії, розташовані на правому березі Дніпра у Херсонській області, заблоковані та намагаються організовано відступати. Також вони намагаються створити нові імпровізовані переправи через Дніпро.
17:06
Під час війни один з топ-чиновників "Одеської залізниці" вимагав щомісячно по 25 тис. гривень за розміщення торгівельного об'єкту на території одного з вокзалів та за торгівлю у приміських потягах - та був затриманий при отриманні хабаря.
16:47
(из обращения жителей Петербурга к небесам)
14:12
ЗСУ продовжують наступальні дії на південному фронті. У Харківській області поки що армія України закріплює досягнуті успіхи. На морі росіяни втекли у порти. А самого президента росії просто жалюгідно опустили лідери інших країн Азії. Оперативна ситуація за 19 вересня.
16:15
За указом президента України створено 15 військових адміністрацій на території Херсонської області.
16:06
Агрохолдинг "Нібулон" покійного бізнесмена Олексія Вадатурського остаточно отримав у довгострокову оренду ділянку землі на березі Дунаю в Ізмаїлі під будівництво зернового терміналу.
12:13
Пост Аллы Пугачевой в Instagram, где у нее 3,4 млн подписчиков, набрал более полумиллиона лайков буквально за несколько часов. Надо признать, путин настолько "вычистил" площадку для политического диалога внутри россии, что нескольких строчек в соцсети хватило для превращения примадонны российской эстрады в лидера несуществующей российской оппозиции. Заявление певицы в поддержку своего мужа (Галкина) не содержало слова "Украина", однако абсолютное большинство читателей восприняли его именно как критику российского вторжения.
12:09
По "зерновому коридору" вийшли в море з портів Одеської області ще 4 судна, загальна чисельність вже 169 суден.
10:49
Президент россии путин даже в Азии превратился из мирового лидера в человека морально опущенного. Это продемонстрировал дипломатический протокол и отношение к путину со стороны лидеров других азиатских государств.
11:28
Угруповання російського флоту, яке загрожує Одесі та іншим містам України ракетними обстрілами, залишається без змін порівняно з 18 вересня.
11:28
Угруповання російського флоту, яке загрожує Одесі та іншим містам України ракетними обстрілами, залишається без змін порівняно з 18 вересня.
09:11
Сьогодні, 19 вересня, в Одесі відбудуться в онлайн-режимі громадські слухання, за підсумками яких міська влада буде приймати якесь рішення щодо майбутньої долі пам'ятника російській імператриці Катерині ІІ. Втім, яке саме рішення буде прийняте, дуже просто передбачити - цей пам'ятник перенесуть до музею, якщо його раніше не знесуть самі мешканці Одеси.
10:27
В ніч з 18 на 19 вересня росіяни здійснили ракетний обстріл Південноукраїнської атомної електростанції.
09:43
Груда обгорелого железа - это все, что осталось от Land Rover Freelander и гольф-кара, припаркованных у виллы гендиректора "Russia Today" Дмитрия Киселева в Коктебеле.
08:56
Повідомляємо про головні події на фронтах на ранок 19 вересня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.