12 января 2023

20:45
Останніми днями все більше держав заявляють про наміри передачі Україні важкої бронетехніки, передусім - танків, які зможуть сформувати ударний кулак ЗСУ для рішучого наступу на російських окупантів.
11:19
Десятинная церковь, или Храм Успения Пресвятой Богородицы — первый каменный православный, воздвигнутый Владимиром Святославичем в 989—996 годах в киевском детинце на месте кончины русских первомучеников Феодора Варяга и его сына Иоанна. С тех пор на этом месте несколько храмов сменяло друг друга пока в 1928 году последняя Десятинная церковь не была снесена, а в 1936 году её остатки окончательно разобрали на кирпичи. Территория отошла к Киево-Печерскому историко-культурному заповеднику.
20:42
Хоча консерви й мають славу продуктів, які можуть зберігатися довго у похідних умовах, для них теж є певні обмеження. Щоб не отруїтися, а ще й залишити незмінними смакові характеристики, треба дізнатися про правила зберігання.
16:02
З 20 січня до звільненого Херсону буде ходити ще один пасажирський потяг - зі Львова.
15:47
"Укрзалізниця" демонструє позитивну динаміку навантеження та перевезень експортних зернових вантажів.
12:22
Удивительные чудеса происходят с российской экономикой из-за санкций.
09:34
Дії чорноморського флоту росії свідчать про його підготовку до ракетного удару по Одеській області та іншим регіонам України. Що ж відбувається з російськими кораблями?
12:23
Через похолодання в Одеській області збільшився період відключень електроенергії.
10:25
Вночі 12 січня над морем неподалік від берега Одеської області збили російський розвідувальний безпілотник "Орлан-10".
10:18
Для начала определимся с терминами. Трофеи - оружие и другая добыча, захваченная при победе над неприятелем. Под "другой добычей" часто подразусевается элементарное мародерство - грабёж убитых и раненых на поле сражения или хищение имущества из брошенных во время чрезвычайной ситуации зданий и автомобилей.
09:11
Інформуємо про основні події в Одеській області та на фронтах станом на ранок 12 січня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.